Agenda

Wat staat er de komende tijd op de planning? Bekijk de agenda, zorg ervoor dat je erbij kunt zijn en hang het aan de grote Klok!

Zaterdag 17 maart: Avond van de FOUTE HITS!
Hoe fouter, hoe beter! Alles kan en mag deze avond als het maar fout is! Aanvang 22.00 u. en de entree is gratis.

Vrijdag 23 maart: Open Eibergse Kampioenschappen Beerpong
Aanvang 20.00 u. Start wedstrijden 20.30 u. Het toernooi zit vol, waardoor inschrijven niet meer mogelijk. Uiteraard is iedereen wel van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.

Zaterdag 24 maart: KlokLive met ‘Het Heerst’
Tim Lurvink, Jeroen te Brake en Rob Klein Goldewijk spelen de mooiste akoestische covers op geheel eigen wijze. Aanvang 22.00 u. en de entree is gratis.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route