Agenda

Wat staat er de komende tijd op de planning? Bekijk de agenda, zorg ervoor dat je erbij kunt zijn en hang het aan de grote Klok!

Vrijdag 23 februari: KlubKlok feat. Brats Project
Dj Brats Project draait in de kroeg! Aanvang 22.00 u. en uiteraard geen entree.

Zaterdag 24 februari: Borrel & Bites
Gezellig borrelen en genieten van fijne hapjes voor een vast bedrag per persoon! Check Facebook voor alle info.

Vrijdag 9 maart: Bitterballenavond 18+
De gezelligste vrijdag van de maand! Tussen 21.30 u. en 00.30 u. een aantal heerlijke bitterballen en onbeperkt bier, fris en wijn. De heren betalen hiervoor €17,50, de kosten voor de dames zijn €12,50.

Zaterdag 10 maart: Reünie Doofpot/Kettel
Editie 12 alweer! Alleen maar muziek uit de jaren 70 en 80 en uiteraard 100% vinyl. Kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij De Klok en natuurlijk bij de Dj’s zelf.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route