Catering Borculo

Binnenkort een evenement of feest, maar nog geen cateraar gevonden? Geen zorgen! De Klok Eibergen is de juiste partner voor catering in Borculo. Wij verzorgen de gehele catering of een deel hiervan, wat u ook wilt, wij verzorgen het. Dus of u nu alleen hapjes voor een feestje thuis zoekt of de gehele catering voor uw bruiloft wilt laten verzorgen, voor catering in Borculo is De Klok de juiste partner!

Complete catering

Wat u ook van ons als cateraar verwacht, wij kunnen het regelen. Zo kunnen wij voor uw catering in Borculo vele verschillende soorten voedsel verzorgen. Zo kunnen wij onder andere zorgen voor:

  • Lunch
  • Warme maaltijden
  • Thematische buffetten
  • Hapjes, amuses, walkingdinners voor ieder evenement
  • Barbecue
  • Mini foodtrucks

Maar dat is natuurlijk slechts een klein deel van de diensten die wij leveren. Wij kunnen uw evenement namelijk ook voorzien van bediening, dranken en zelfs een mini foodtruck wanneer gewenst. Wat uw evenement of gelegenheid ook is, een zakenlunch of een bruiloft, wij zorgen voor de complete catering in Borculo.

Over De Klok

De Klok in Eibergen is al ruim 235 jaar partner in horeca. Ons jonge en flexibele team richt zich op kwaliteit en creativiteit om uw feestelijke dag onvergetelijk te maken. Wij kunnen zowel bij ons op locatie als op een locatie van uw keuze uw feest maken. Zo verzorgen wij de catering voor zeer uiteenlopende feesten en evenementen. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen.

Uw catering op maat in Borculo

Wat uw wensen ook zijn voor uw catering in Borculo, wij vertalen ze naar een onvergetelijke ervaring, daar kunt u zonder problemen op rekenen! Wij zorgen ervoor dat u zonder problemen van uw feest of evenement kan genieten, zonder dat u zich over de catering zorgen hoeft te maken. Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Bekijk dan onze brochure of neem vrijblijvend contact met ons op.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route