Catering Eibergen

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor catering in Eibergen? Kies dan voor De Klok Eibergen. Wij kunnen de catering verzorgen bij u op locatie in Eibergen of op onze eigen locatie, ook in Eibergen. Voor ons maakt het niet uit wat u zoekt, wij regelen namelijk gewoon alles. Dus of u nu hapjes voor thuis wilt bestellen of de gehele catering voor een bruiloft. U geeft ons uw wensen door en wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Meer weten over onze catering in Eibergen? Neem dan gerust contact met ons op!

Uw catering in Eibergen

Wij regelen uw catering in Eibergen tot in de kleinste details, we willen namelijk graag dat u met volle teugen van uw evenement of feest kan genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat u zelf niks hoeft te doen aan de catering wanneer u dit wenst. Wij kunnen alles verzorgen, en hebben zelfs iets heel speciaals, namelijk mini foodtrucks, compleet met chef:

  • Klok’s Bakfiets: voor patat en snacks, maar kan ook ingericht worden voor Champignons Dordogne, vis in tempura of live cooking
  • Klok’s Kookmobiel: voor een barbecue aan huis of hapjes : met de bak- en grillplaten is allesmogelijk!

Wilt u meer weten over onze mini foodtrucks of wilt u weten wat voor andere soorten catering wij in ons assortiment hebben? Bekijk dan onze brochure, of neem eens contact met ons op!

Over De Klok Eibergen

De Klok in Eibergen is al ruim 235 jaar partner in horeca. Ons jonge en flexibele team richt zich op kwaliteit en creativiteit om uw feestelijke dag onvergetelijk te maken. Wij kunnen zowel bij ons op locatie als op een locatie van uw keuze uw feest maken. Zo verzorgen wij de catering voor zeer uiteenlopende feesten en evenementen. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie van uw evenement of feest; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen.

Neem contact met ons op

Wilt u de catering van uw evenement of feest ook door De Klok in Eibergen laten verzorgen? Of wilt u liever nog iets meer informatie, bijvoorbeeld over de mogelijkheden. Neem in beide gevallen contact op met De Klok Eibergen en regel uw catering in Eibergen vandaag nog!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route