Catering Groenlo

Geeft u binnenkort een feest of houdt u een evenement waarvoor u nog op zoek bent naar een partner voor de catering? Zoek dan niet verder, bij De Klok bent u aan het juiste adres! Wij verzorgen uw catering in Groenlo met gemak. Wat uw feest of evenement ook is en wat uw catering wensen ook zijn, wij regelen het. Van bruiloft tot zakenlunch, voor ons is niks te gek. Wij willen ervoor zorgen dat u ongestoord van uw feest of evenement kan genieten, daar gaan wij voor.

Catering in Groenlo door De Klok

De Klok regelt alles, van hapjes en amuses tot fingerfood en complete diners. Daarbij maakt het niet uit of u catering in Groenlo zoekt of bij ons op locatie uw evenement of feest wilt geven. Wij hebben zelfs iets heel speciaals voor u in petto, namelijk mini foodtrucks, compleet met chef:

  • Klok’s Bakfiets: voor patat en snacks, maar kan ook ingericht worden voor Champignons Dordogne, vis in tempura of live cooking
  • Klok’s Kookmobiel: voor een barbecue aan huis of hapjes : met de bak- en grillplaten is allesmogelijk!

Wilt u meer weten over onze mini foodtrucks of wilt u weten wat voor andere soorten catering wij in ons assortiment hebben? Bekijk dan onze brochure, of neem eens contact met ons op!

Over De Klok Eibergen

De Klok in Eibergen is al ruim 235 jaar partner in horeca en catering. Ons jonge team richt zich op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit om uw feestelijke dag onvergetelijk te maken. Wij kunnen zowel bij ons op locatie als op een locatie van uw keuze uw feest maken. Zo verzorgen wij de catering voor zeer uiteenlopende feesten en evenementen. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie van uw evenement of feest; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen.

Meer weten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor catering in Groenlo voor uw evenement of feest? Neem dan vandaag nog contact met ons op om alles door te spreken. Of kijk gerust in onze brochure, dan krijgt u een duidelijk beeld van alle mogelijkheden die De Klok Eibergen biedt!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route