Catering Neede

Op zoek naar de beste catering in Neede? Zoek niet verder en neem contact op met De Klok Eibergen. Wij verzorgen namelijk graag uw catering in Neede. Wij verzorgen alles, dus of u nu alleen hapjes wilt bestellen voor een borrel of wanneer u een chef met bediening nodig heeft, bij ons is het geen enkel probleem. Van tapas en amuses en van fingerfood tot themacatering, bij De Klok is niks te gek. Meer weten over wat wij voor u en uw evenement kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Complete catering

Wij verzorgen de catering van uw evenement tot in de puntjes. Wanneer u De Klok als partner kiest voor uw catering in Neede, hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen dan ook onder andere:

  • Lunch
  • Warme maaltijden
  • Thematische buffetten
  • Hapjes, amuses, walking dinners voor ieder evenement
  • Barbecue
  • Mini foodtrucks

Maar dat is natuurlijk slechts een klein deel van de diensten die wij leveren. Wij kunnen uw evenement namelijk ook voorzien van bediening, dranken en zelfs een chef kok. Wat uw evenement of gelegenheid ook is, een zakenlunch of een bruiloft, wij zorgen voor de complete catering in Neede.

Over ons

De Klok in Eibergen is al ruim 235 jaar partner in horeca. Ons jonge en flexibele team richt zich op kwaliteit en creativiteit om uw feestelijke dag onvergetelijk te maken. Wij kunnen zowel bij ons op locatie als op een locatie van uw keuze uw feest maken. Zo verzorgen wij de catering voor zeer uiteenlopende feesten en evenementen. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen.

Uw catering op maat

Vertel ons uw wensen over de catering voor uw feest of evenement en dan vertalen wij deze naar een onvergetelijke ervaring. We regelen werkelijk alles voor uw catering in Neede zodat u zorgeloos van uw evenement of feest kunt genieten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze brochure!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route