Catering Winterswijk

Zoek je een cateraar die aan huis heerlijke hapjes en bijzondere buffetten kan verzorgen? Dan is De Klok de cateraar die je zoekt! De Klok verzorgt catering in Winterswijk van amuses/tapas catering, fingerfood tot Italiaanse of andere thematische buffetten. Gewoon bij je thuis, maar ook op locatie. De Klok: jouw cateraar in Winterswijk voor tentfeesten, bruiloften en andere feestelijke gelegenheden!

Veel meer dan catering

De catering van De Klok verzorgt alle hapjes en drankjes tot in de puntjes, maar staat ook voor je klaar voor al het andere dat nodig is om jouw feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Wij leveren graag een totaalproduct, zodat jij écht onbezorgd kunt genieten. Dat is onze kracht! Wat dacht je bijvoorbeeld van het verzorgen van een feesttent, stretchtent, tipi, aggregaat, verlichting en/of meubilair? De Klok zorgt dat het je aan niets ontbreekt!

Bijzondere catering

Ook wanneer je eens iets anders wilt dan een heerlijk buffet of hapjes, is De Klok je partner! Bij ons kun je de leukste mini foodtrucks huren voor een buurtfeest, verjaardag, bruiloftsfeest of een bedrijfsfeest. De Klok heeft twee soorten minifoodtrucks:

  • Klok’s Bakfiets: voor patat en snacks, maar kan ook ingericht worden voor Champignons Dordogne, vis in tempura of live cooking!
  • Klok’s Kookmobiel: voor een barbecue aan huis of hapjes : met de bak- en grillplaten is alles mogelijk!

 

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden van De Klok: catering in Winterswijk? Neem dan contact op of bekijk hier de mogelijkheden van catering in Winterswijk en omgeving. De Klok: je partner voor de heerlijkste catering!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route