Compleet verzorgde cateringdiensten | De Klok Eibergen | de Klok

Catering op locatie

Catering op locatie

De Klok Eibergen kan catering op locatie verzorgen overal in Gelderland en Overijssel. Wil jij binnenkort een feestje organiseren en ben je daarom op zoek naar een cateraar? Wij kunnen de complete catering verzorgen op jouw verjaardag, trouwfeest, bedrijfsfeest of ander soort feest. Daarbij kunnen we het totaalproduct verzorgen. We regelen de feesttent, de verlichting, meubilair, bediening en koks. Niets zal je ontbreken. Geniet van heerlijke hapjes zoals amuses, tapas of fingerfood, of kies voor een thematisch buffet. Bij De Klok Eibergen kan het allemaal. Wij zijn de ideale gastheer en zorgen ervoor dat je gasten niets te klagen zullen hebben!
 

Bedrijfscatering

Catering voor je bedrijf gezocht? Ook dan kan De Klok Eibergen je verder helpen. Wij kunnen je op diverse manieren van dienst zijn met onze bedrijfscatering. Zo kunnen we complete lunches verzorgen, voor bijvoorbeeld tijdens vergaderingen of een gezellige bedrijfslunch. Ook kun je ons inschakelen voor een warm en koud buffet op locatie. Deze kunnen wij verzorgen in zowel Gelderland als Overijssel. De Klok Eibergen levert altijd maatwerk als wij je catering verzorgen. Binnenkort een bedrijfsfeestje organiseren, een receptie of een ander evenement? Wij kunnen de complete catering op ons nemen. Met producten van hoge kwaliteit maken we altijd weer de verwachtingen waar.
 

Mini Food Trucks

Een bijzondere cateringdienst die De Klok Eibergen levert is het verhuur van Mini Food Trucks. Deze originele vorm van catering leent zich uitstekend voor gezellige en informele feestjes, zoals buurtfeesten, verjaardagen, bruiloften of personeelsfeesten. Wij bieden verscheidene Mini Food Trucks aan. Zo kunnen we op je feestje komen staan met ons Klok’s Bakfiets, waar je gasten patat of snacks bij kunnen halen. Echter bieden we nog veel meer. Zo hebben we ook Mini Food Trucks met allerlei andere heerlijke hapjes en zelfs een eigen kookmobiel, welke zijn eigen bak- en grillplaten bevat. Zo kun je vlees en vis bereiden waar je maar wil!
 

Meer weten?

Wil je verder informeren over onze cateringdiensten? Neem gerust eens contact op, wij komen graag met je in contact om je wensen te bespreken. We kunnen je dan een passend aanbod voor catering op maat doen. Bel naar 0545-477475, of stuur een bericht per e-mail of het contactformulier.
 


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route