Catering op locatie

Ben je op zoek naar catering aan huis in Gelderland of Overijssel? De Klok in Eibergen is jouw cateraar voor een tentfeest of bruiloftsfeest thuis of op locatie. Wil je hapjes bestellen of een buffet aan huis verzorgen met bediening of koks erbij, dan heb je in De Klok jouw partner gevonden. Van amuses/tapas catering, fingerfood tot Italiaanse of andere thematische buffetten, De Klok heeft diverse smaken voor je in petto. Beleef ze bij ons of gewoon bij je thuis. Wij zijn graag je gastheer!

Zorgeloos en soepel
De catering van De Klok gaat vèr! Onze kracht is het verzorgen van het totaalproduct. Feesttent, stretchtent, tipi-tent, aggregaat, verlichting, meubilair? Wij assisteren je graag en zorgen ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route