• De Klok Eibergen

    Voor al uw feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al jaren uw partner in horeca.

Grand Café de Klok

Eet- en feestcafé
Laat de bediening een goede wijn of fris biertje voor je inschenken en geniet van de verrassende culinaire gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer bij De Klok. In het centrum van Eibergen tref je ons eet- en feestcafé, een unieke combinatie van een gezellig (feest)café en een sfeervolle eetgelegenheid. Een aangename, huiselijke ambiance, waar je je direct thuis voelt. Van de opening tot sluiting in de late uurtjes gebeurt van alles. Uitstekend en (h)eerlijk eten, drinken en genieten in een ongedwongen sfeer. En op een zonnige dag is het lekker relaxen op ons sfeervolle en gedeeltelijk overdekte terras. Onze vlotte bediening maakt het je graag naar de zin.

Eetcafé
Het eetcafé van De Klok is een gezellige ontmoetingsplek. Kom langs voor een heerlijk diner met familie of een high tea met vriendinnen. Geniet van kop vers bereide koffie met een bonbon van onze lokale chocolatier. En wat te denken van een lekkere macaron met ganache van chocolade van de patisserie van eigenaresse Maike?

Lunchen en dineren
Een gevarieerde lunch of diner, alles komt uit de eigen keuken van De Klok. Ruime keuzes, verrassend, lekker, creatief en culinair. Kies bijvoorbeeld uit de daghap (€ 9,50), elke dag vers voor je bereid. Uitgebreid tafelen doe je met het shared dining menu voor € 25,00. Samen met je tafelgenoten deel je allerlei leuke kleine gerechten, die we in drie gangen op tafel serveren. Iedere dinsdag is het bovendien onze Beer&Burger dag. Bestel één van de speciale Bim Bam Burgers voor € 12,00 en laat je er een gratis verfrissend drankje bij serveren. Alles vers én huisgemaakt!

Bekijk het menu en kom langs in hét eetcafé van Gelderland!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route