High Tea

Een middag gezellig bijpraten met vriendinnen of vrienden onder het genot van de heerlijkste hapjes en de lekkerste thee? Lekker met zijn tweeën of met een grotere groep? High Tea bij De Klok is pure verwennerij. Laat je verrassen met allerlei hartige en zoete lekkernijen voor € 19,75 per persoon. Geniet van onder andere heerlijke taartjes, bonbons en macarons, een wrap, kopje soep, plaattaart en minimuffins. Een geweldig “een-tweetje” tussen de koks van de Klok en Maike’s lekkernijen!

Bekijk het menu en kom langs in hét eetcafé van Gelderland!


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route