High Tea nabij Haaksbergen | De Klok Eibergen | de Klok

High Tea Haaksbergen

Een High Tea in Haaksbergen

Een high tea staat garant voor een gezellige middag vol met lekkere hapjes en natuurlijk heerlijke thee! Wil jij graag een high tea organiseren in de buurt van Haaksbergen voor jouw vriendinnen, collega’s of familie? Dan is het zeker de moeite waard om te reserveren bij De Klok Eibergen. De Klok Eibergen verzorgt een complete high tea vol met heerlijke hartige en zoete hapjes, voor de prijs van slechts €19,75 per persoon.
 

Een complete high tea met een uitgebreid assortiment in de buurt van Haaksbergen

In Nederland wordt de high tea steeds populairder, zo ook in Haaksbergen. In het Verenigd Koninkrijk is een high tea al veel langer een bekend fenomeen. Dit wordt daar ook wel een afternoon tea genoemd. De Britten eten met elkaar lekkere hapjes bij een kopje echte Engelse thee. Dit vindt vaak plaats op de late middag. Bij de Klok Eibergen (vlakbij Haaksbergen) kun je deze traditie ook ervaren. Je kunt genieten van taartjes en bonbons, maar ook van kleine wraps of een kopje soep, minimuffins en andere hartige en zoete gerechtjes. Kortom: deze high tea nabij Haaksbergen biedt voor ieder wat wils!
 

Over de Klok Eibergen

De Klok Eibergen is al meer dan 235 jaar de plek om te eten en te feesten in Eibergen. In de loop der jaren heeft De Klok Eibergen zich echter verder ontwikkeld. Zo kun je ook voor de volgende zaken bij ons terecht:
 

  • High tea
  • (Bedrijfs)feesten
  • Vergaderingen
  • Bruiloften
  • Cateringdiensten

 
Dus kom snel langs als je een high tea nabij Haaksbergen wilt organiseren voor jouw gezelschap. De Klok Eibergen is namelijk de ideale ontmoetingsplek voor jong en oud. De Klok biedt vele keuzes, waarbij we altijd proberen te zorgen voor een verrassingselement en een creatieve insteek. De heerlijke hapjes tijdens de high tea nabij Haaksbergen worden geserveerd door ons vriendelijke en enthousiaste personeel. Zij hebben ook veel zin om je snel te ontmoeten bij De Klok Eibergen!
 

High tea vlakbij Haaksbergen? Reserveer snel!

Zin gekregen om bij De Klok Eibergen langs te komen voor een heerlijke high tea of wellicht wat anders van onze menukaart? Of ben je 100% zeker van de high tea en wil je meer weten over onze verrukkelijke high tea vlakbij Haaksbergen of direct een plekje reserveren? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0545-477475, per e-mail en via het contactformulier op onze website. Tot snel!
 


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route