fbpx

Op welke plek kan het team van De Klok jouw gastheer zijn?

Feestzaal
Op zoek naar een sfeervolle, moderne feestzaal voor jouw bruiloft of een personeelsfeest? Of word je 50 jaar en wil je dat met vrienden en familie vieren? De volledig ingerichte grote zaal van De Klok in Eibergen is van alle gemakken voorzien. Warm, eigentijds, stijlvol en geschikt voor groepen van 30 tot 300 personen. Ruim, maar toch intiem door de indelingen en de belichting. Doordat de zaal aan een (eventueel overdekt) terras grenst, ervaar je het buitengevoel. Je voelt je thuis bij De Klok!

Faciliteiten feestzaal
De sfeervolle feestzaal is multifunctioneel. Podium, geluidsapparatuur met draadloze microfoons, een beamer, scherm en flipover nodig? Het ontbreekt je aan niets. De zaal is qua kleur op de gewenste sfeer af te stemmen en aan te passen naar elke groepsgrootte. Onze keuken zorgt met een variëteit aan hapjes, amuses, (live cooking) buffetten en (walking) diners voor de innerlijke mens. Dit alles volledig bereid in eigen keuken.

Feestvieren op ons (overdekte) terras
Wil je liever buiten je feestje vieren? Reserveer dan een gedeelte van ons (overdekte) terras. Geniet onder het genot van een lekker getapt biertje of een kleurrijke cocktail met je gasten van de zon of een zwoele zomeravond. Vanzelfsprekend adviseren onze koks over bijpassende zomerse gerechtjes, eventueel bereid op één van onze mini Food Trucks. Formidabel!

De Eetkamer
Knus en klein, dan wel intiem; het maakt niet uit hoe je de Eetkamer beschrijft, het ademt één en al sfeer! Voor feestjes of besloten partijen van 10 tot maximaal 55 personen is onze Eetkamer de aangewezen ruimte. Bij het zien ervan, ben je in één keer verkocht. In de Eetkamer bieden wij ook arrangementen aan waarbij je de bediening zelf verricht; dus pak en tap, hef het glas en proost met je vrienden aan beide kanten van de sierlijke bar!

Het café
Feestvieren in je eigen café, is dat een goed idee? Een verjaardag met je familie en vrienden, een reünie of een bedrijfsborrel vier je gezellig en ongedwongen bij De Klok. Het café ademt door de inrichting en accessoires een Ierse sfeer uit. Dit maakt je feest extra speciaal en laat je gasten écht genieten. Wij regelen de drankjes, een koude en warme hap tot in de late uurtjes. Naast het café is een riant terras. En gaat het regenen? Dan kun je altijd plaatsnemen onder onze terrasoverkapping of op koude dagen bij onze open haard.

Café van De Klok huren?
Je gasten vermaken zich in de ongedwongen sfeer van het gezellige café van De Klok. Het café is te huren op de woensdagen en op andere doordeweekse dagen in overleg. Meer weten of reserveren? Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen je feest tot een groot succes te maken. Met onze 235 jaar ervaring verrassen we je graag!

Botenhuis ‘t Vonder
Een unieke locatie dichtbij De Klok in Eibergen is Botenhuis ’t Vonder. Gelegen aan het water in een prachtige natuur. Stap in een bootje voor een tochtje over het oudste gedeelte van de Berkel en sluit af met een drankje en een etentje in het infocentrum van de Eibergse Berkelschippers of het daarnaast gelegen terras. De Klok zorgt voor de catering. Ga je trouwen? Het Botenhuis is een officiële trouwlocatie, eentje waarbij je de mogelijkheid hebt om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen…

Catering thuis of op locatie
Wil je een feest, een lunch aan huis of de ludieke Mini Food Trucks voor een bruiloft op een eigen locatie? Noem het en De Klok zorgt ervoor. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij maken van iedere locatie en elke gelegenheid een geslaagde én unieke dag. Want bij De Klok is niets standaard, alles is op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door onze jarenlange ervaring weten wij elk feest, evenement of receptie tot een happening te maken.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?