Agenda

Wat staat er de komende tijd op de planning? Bekijk de agenda, zorg ervoor dat je erbij kunt zijn en hang het aan de grote Klok!

Dinsdag 25 december: Kerstbal
Traditioneel op 1e Kerstdag ons Kerstbal! Op het podium staan de heren van Jackfire en de Eibergse Dj’s Wall-D en Bluefarmer. Het bal begint rond 21.00 u., de entree is €10,- en de leeftijd is 18+.

Donderdag 27 december: Top 2000 café (incl. Top 2000 quiz)
De 5e editie van het Top 2000 café, aanvang 18.00 u. en de entree is gratis.

Vrijdag 1 januari: Mega Nieuwjaarsparty
Luidt 2019 goed in bij De Klok tijdens onze mega Nieuwjaarsparty met o.a. Feestnation en Dj Nick Wijnand. De deuren gaan even na 00.00 u. open, de entree is €10,- en minimum leeftijd is 18 jaar.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?

Bekijk route