fbpx

Bedrijfsfeesten en jubilea

Personeelsfeest of bedrijfsuitje in de Achterhoek? Schakel het team van De Klok als gastheer in! Of je nu een locatie zoekt voor een borrel of een groot themafeest wilt organiseren tot in de late uurtjes, wij weten hoe je feest maakt en viert. Bij De Klok zelf, op jouw bedrijf of op een zelf gekozen buitenlocatie.


Bedrijfsfeest organiseren

De complete organisatie van jouw evenement uit handen geven? We toveren elke locatie om tot een feestlocatie. En we gaan verder! We denken oplossingsgericht mee om jouw doelen te bereiken. De Klok werkt al jarenlang samen met specialisten op onder andere het gebied van interieur, decoratie en muziek. Zo heb je één aanspreekpunt voor jouw bedrijfsevenement. Met 235 jaar ervaring zijn we een professioneel partner, die zegt wat we doen en doet wat we zeggen! Bel ons om jouw wensen te bespreken. Dan stellen we een feestprogramma op maat samen. We verrassen je graag!

Wat kun je van De Klok verwachten?

  • Uitgebreide cateringmogelijkheden
  • Aantrekkelijke arrangementen
  • Persoonlijke benadering
  • Oplossingsgericht
  • Eén vast aanspreekpunt
  • Een groot netwerk aan mensen en bedrijven die beschikken over voorzieningen die de Klok eventueel niet zelf in huis heeft.
  • Duidelijke, transparante offerte
  • Snelle reactie op vragen of verzoeken
  • Wij zijn een ‘man’ van de Klok, waar je de wijzer op gelijk kunt zetten

 De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?