fbpx

Catering

De Klok verzorgt met een professioneel team bedrijfscatering op maat bij jou op het bedrijf of op locatie. Je legt je aanvraag bij ons neer en wij zorgen voor de complete verzorging en aankleding die aan jouw wensen voldoet. Met ons gastheerschap maken wij van iedere gelegenheid een culinair hoogtepunt. En altijd maatwerk!

Bedrijfscatering van De Klok:

  • Personeelsfeesten, bedrijfsuitjes
  • Openingen, recepties en jubilea
  • Cursussen, workshops
  • Vergaderingen
  • Buffetten
  • Verhuur van materialen
  • Mini Food Trucks

Bedrijfscatering op maat
Transparantie, professionaliteit, flexibiliteit, gastvrijheid en het leveren van een goede kwaliteit zijn onze kenmerken. We kunnen ook voor jouw bedrijfsfeest originele activiteiten verzorgen. Voor een themafeest werken we samen met gespecialiseerde partners. Ben je geïnteresseerd en wil je de mogelijkheden en wensen bespreken? Neem dan contact met ons op!

Botenhuis
Een absolute toplocatie is het Botenhuis in Eibergen. Deze is te boeken voor vergaderingen en bedrijfsuitjes. Genieten van de Berkel en de prachtige natuur? Ontvang jouw gasten in het bezoekerscentrum van de Eibergse Berkelschippers (boothuis). Stap in een bootje voor een tochtje over het oudste gedeelte van de Berkel en sluit af met een drankje en lekker etentje bij De Klok!


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?