fbpx

Locaties

Bedrijfsfeest, teambuilding, borrel of vergadering? Al jarenlang is De Klok in Eibergen dé plek voor elk zakelijk evenement. Van kleine vergaderingen tot grote bedrijfsfeesten: we bieden de faciliteiten om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. We bieden alle faciliteiten en denken met je mee om er een geslaagde bijeenkomst van te maken. Naast een bedrijfsdiner in ons Grand Café hebben we een multifunctionele “feest”zaal, De Grote Wijzer, die op maat is in te richten voor feesten, vergaderingen en/of presentaties. Ook beschikken we over apparatuur zoals een beamer of flip-over.

 

De Grote Wijzer
Op zoek naar een sfeervolle, moderne feestzaal voor jouw personeelsfeest of teamuitje? De volledig ingerichte grote zaal, De Grote Wijzer, van De Klok in Eibergen is van alle gemakken voorzien. Warm, eigentijds en stijlvol en geschikt voor groepen van 30 tot 300 personen. Ruim, maar toch intiem door de indeling. Doordat de zaal aan een (eventueel overdekt) terras grenst, ervaar je het buitengevoel. Je voelt je thuis bij De Klok!

Faciliteiten feestzaal
De sfeervolle feestzaal is multifunctioneel. Geluidsapparatuur met draadloze microfoons, een beamer, scherm en flipover nodig? Het ontbreekt je aan niets. De zaal is qua kleur op jouw huisstijl of de gewenste sfeer af te stemmen en aan te passen naar elke groepsgrootte. En wil je gebruikmaken van onze keukenbrigade? Diners, hapjes of buffetten, we bereiden alles in eigen keuken.

Feest op maat
Elk feest is persoonlijk. Om het echt jouw feest te maken, gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Niets is ons te gek! Laat ons je verrassen!

Grand Café

Genieten van een proeverij of lekker een hapje eten met collega’s na het werk? Een informele bedrijvenborrel? Het Grand Café van De Klok in Eibergen ademt door de inrichting en accessoires een Ierse sfeer uit. Het is er gezellig en ongedwongen en op woensdagen tot in de late uurtjes te huur. Op andere doordeweekse dagen in overleg. Naast het café is een riant terras. En gaat het regenen? Dan kun je altijd plaatsnemen onder onze terrasoverkapping of op koude dagen bij onze open haard.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?