fbpx

Overwerkmaaltijden

Moet je overwerken en wil je eten bestellen? Heb je een vergadering, cursus of studie? Hardwerkende mensen kunnen telefonisch gezonde, vers gemaakte maaltijden bestellen bij De Klok in Eibergen. Kies voor een lekker, licht of stevig menu. Wij hebben een gevarieerd aanbod dat bij iedereen in de smaak valt.

Kies uw warme maaltijd
Je kunt telefonisch eenvoudig de maaltijd van jouw keuze bestellen. Is afhalen een probleem? Laat het ons weten! Wij zijn flexibel en in overleg is alles mogelijk!

Catering
Ook voor het verzorgen van salades, hapjes, diners en buffetten, barbecuepakketten, de Mini Food Truck of de verhuur van materialen ben je bij De Klok in Eibergen aan het juiste adres. Bekijk onze suggesties en maak een afspraak voor het bespreken van jouw wensen.


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?