fbpx

Themafeesten

Een origineel personeelsfeest organiseren? Kies voor een themafeest. De Klok in Eibergen is een passende locatie voor zowel grote als kleine themafeesten. Wij helpen je graag om er een geslaagd bedrijfsuitje van te maken. Zowel binnen als buiten onze eigen locatie. Of je nu kiest voor een casinoavond, het thema ‘Wie is de Mol’ of een maffia-avond, De Klok zorgt voor een avond met bijpassend entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Alles rondom jouw thema en wensen. Wij hebben de ervaring, contacten en kennis.

Themafeest op maat
Je wilt een feest waar gasten nog lang over napraten. Met een geweldige sfeer en beleving. De Klok weet wat nodig is voor de ideale setting. Onze keuken voorziet in al jouw culinaire wensen. Met de grootst mogelijke zorg bereiden wij de meest uiteenlopende gerechten. Van een uitgebreid warm en koud buffet, een Walking Dinner, een hapjesbuffet tot en met een veelzijdig meergangendiner. Bovendien werken we al jarenlang samen met specialisten op onder andere het gebied van interieur, decoratie en muziek. Zo heb je één aanspreekpunt voor jouw themafeest. Wij inspireren je graag met onze creatieve ideeën.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?