fbpx

Vergaderen

Vergaderen
Op zoek naar een vergaderlocatie in de Achterhoek voor een vergadering, training, brainstormsessie, seminar of workshop? De Klok in Eibergen heeft meerdere vergaderruimtes. Voor grote groepen kun je terecht in ‘de Grote Wijzer’. Deze zaal van bijna 225 m2 is in te delen in twee aparte ruimtes, waardoor ook ‘de Kleine Wijzer’ een zeer geschikte ruimte is voor kleinere gezelschappen. Ook is de bar in de zaal te verplaatsen zodat voor elk gezelschap de juiste sfeer gecreëerd kan worden. Heb je een beamer, flip-over(s) of audiovisuele apparatuur nodig? Wij hebben alles in huis!

Vergaderlunch- en diner
Jouw vergadering, training en presentatie is uit te breiden met een lunch of diner op maat. Wil je een lunch in de zaal, een heerlijk uitgebreid buffet of een compleet geserveerde lunch in het Grand Café? De Klok verzorgt jouw vergadering tot in de puntjes. Maak je wensen kenbaar en we stellen een voorstel op maat voor je op.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?