fbpx

Catering Borculo

Eén van de mooiste dagen van je leven, daar wil je volop van genieten. Niet voor niets ben je zolang bezig met alle voorbereidingen. Een geschikte locatie vinden, nadenken over de aankleding, welke hapjes je wilt serveren en wat je überhaupt met het eten wil doen? Er is genoeg om over na te denken, maar voor veel bruiloftsgasten is het eten een zeer belangrijk onderdeel van de dag. Ideaal als de cateraar dan met unieke, verrassende ideeën komt en met je meedenkt over de indeling van jullie walkingdinner, barbecue of drie gangen-diner. De Klok Eibergen denkt maar al te graag met klanten mee om een perfecte service te bieden. Voor catering in Borculo neemt u gerust contact met ons op, dan komen wij graag een heerlijke catering voor u verzorgen op locatie.

Wat kunnen we voor je betekenen?

De Klok is al ruim 235 jaar partner in horeca. Vol enthousiasme verzorgen wij de catering in Borculo, Winterswijk, Eibergen en de rest van de omgeving. Onze service en ons eten zijn altijd van een hoge kwaliteit en we werken erg flexibel. Tevenszijn we graag creativiteit toe aan onze catering. Geen saaie standaard schotels, maar mooi opgemaakte buffetten waarvan alles zelf bereid is en met een uitstraling die past bij jou evenement.

Je kunt voor zeer uiteenlopende events bij De Klok terecht voor catering in Borculo. Hieronder een greep uit de mogelijkheden die De Klok jou te bieden heeft:

  • Lunches voor bedrijven
  • Mini food trucks
  • Warme maaltijden en diners voor bruiloften
  • Barbecues inclusief koks en bediening of barbecuepakketten
  • Hapjes, amuses, buffetten, walkingdinners of andersoortige catering voor zakelijke evenementen
  • En nog heel veel meer

 

Zoek je ook nog een locatie?

Zijn jullie je uit enthousiasme al aan het oriënteren op mogelijkheden voor het diner en andere hapjes en settings gedurende de dag, maar zoeken jullie ook nog een mooie trouw- of feestlocatie? Ook dan kun je bij De Klok in Eibergen terecht. Wij beschikken over een feestzaal die geschikt is voor 30 tot 300 personen waar je ontzettend veel kunt doen. Het is een echte multifunctionele zaal met vele voorzieningen, waardoor je al gauw de zaal naar jullie wensen kunt indelen en aankleden. Willen jullie echt nog een officiële trouwlocatie in een mooi omgeving om elkaar het ja-woord te geven? Dan is Botenhuis ’t Vonder wellicht iets voor jullie. Vraag ons gerust naar al de mogelijkheden voor jullie bruiloft bij ons op locatie.

Contact

Wil je graag contact met ons opnemen om je wensen aan ons voor te leggen? Doe dit gerust! Je mag bellen, mailen of het contactformulier invullen. Wij helpen jou graag om jouw feest, evenement of bijeenkomt te voorzien van de meest heerlijke hapjes of gerechten! Bekijk alvast de brochure met arrangementen en prijzen.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?