fbpx

Catering Eibergen

Wil je in Eibergen de catering laten verzorgen door een partij met veel ervaring? Natuurlijk kiest u dan voor De Klok. Wij zijn gevestigd in Eibergen met een zeer uitgebreide evenementenlocatie en al 25 jaar hebben we ervaring in catering in Eibergen en de wijde omgeving. Wij gaan creatief te werk en zijn erg flexibel in het samenstellen van buffetten, amuses/tapas, fingerfood en andere vele mogelijkheden. Wat dacht u van een eigen mini Food Truck op locatie? Het kan allemaal bij De Klok!

Arrangementen

De Klok heeft een breed assortiment aan mogelijkheden op eetgebied. Je kunt online al onze brochure met diverse arrangementen bekijken. Kijk voor prijzen en ideeën in de Suggestiemap en de Feestfolder. Mocht je van deze arrangementen willen afkijken, dan is dat geen enkel probleem. Leg gerust jouw wensen of ideeën aan ons voor en wij gaan het voor je realiseren. We denken ook graag met je mee. Dankzij onze ruime ervaring hebben we al heel wat leuke ideeën van klanten en van onszelf mogen realiseren. Wie weet haal je daar leuke inspiratie uit of komen we zo samen op een uniek nieuw concept. Bij De Klok is alles in ieder geval alles bespreekbaar. Wij zijn erg flexibel qua menu’s en meer en we zien het graag als jij ons uitdaagt met je plannen!

Meer dan catering

De catering van De Klok gaat ver! Onze kracht is het verzorgen van het totaalproduct. Feesttent, stretchtent, tipi-tent, aggregaat, verlichting, meubilair? Wij assisteren je graag en zorgen ervoor dat het je gasten aan niets ontbreekt. Al ruim 235 jaar zijn wij partner in horeca en we hebben dan ook een zeer ruime ervaring in de branche. Voor catering op maat ben je absoluut bij ons aan het goede adres, maar we kunnen je met nog heel veel meer helpen. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn en we gaan samen kijken hoe we dat kunnen realiseren. Of je nu grote plannen hebt voor een bruiloft, voor een personeelsfeest of voor het 50-jarige huwelijk van je ouders, De Klok kan heel veel voor je betekenen als je jouw ideeën en wensen met ons deelt. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Bel ons gerust!

Wat is een feest zonder gevulde maag? Bij interesse in onze catering in Eibergen gaan wij met elkaar om tafel zitten. Wij zetten alles graag uitgebreid voor je op papier en voeren het precies zo uit als jij wilt. Bel ons of stuur een e-mail. We streven ernaar binnen een dag te reageren. Wil jij gebruikmaken van meerdere van onze diensten? Geef het gerust aan, dan gaan we er samen een mooi feest van maken!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?