fbpx

Catering Groenlo

Wil jij ook gast zijn op je eigen feest in Groenlo en verrast worden door heerlijk bereide lekkernijen en gerechten? Met het gastheerschap van De Klok kun je op en top genieten! Ongeacht de locatie of omvang van het aantal gasten. Wil je een swingend bedrijfsfeest met band of DJ? Wij zorgen voor de aankleding en de hapjes of het buffet. Een gezellig feestje ter ere van een 25-jarig huwelijk? Wij regelen de catering in Groenlo of omstreken. Waar je ook bij stil wilt staan, ieder feest groot en klein, vier je met De Klok in Eibergen. Met 235 jaar ervaring zeggen we ‘ja’ op al jouw wensen! Feestje? Laat de Klok maar luiden!

Soorten catering

Zoek je nog catering voor je bruiloft of een ander uitgebreid feest? Dan wil je misschien weleens iets anders dan het eeuwige kaas- en worstplankje. Ga je voor een luxe zes gangen-diner, een lopend buffet, een food truck, eenwalkingdinner of een simpele maaltijd? En wat denk je van de hapjes en drankjes tussendoor? De Klok Eibergen kan hierin veel voor jullie betekenen. Wij hebben al ruim 235 jaar ervaring als partner in horeca. Wij richten ons altijd op kwaliteit en flexibiliteit en creativiteit staan bij ons hoog in het vaandel. Samen met onze klanten komen we tot unieke concepten en elke vorm van catering in Groenlo kunnen we geheel afstemmen op uw persoonlijk wensen. Catering op maat is voor ons geen enkel probleem, dat doen we juist graag, zodat jij precies krijgt wat je wenst!

Meer kwaliteiten van De Klok Eibergen:

  • Alle gerecht worden zelf bereid
  • Wij zijn sterk in maatwerk
  • We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen
  • We reageren snel op vragen of omstandigheden
  • We zijn erg flexibel
  • We hanteren een goede prijs-kwaliteitverhouding
  • De wensen en persoonlijke inbreng van de klant staan voorop
  • We hebben al ruim 25 jaar cateringervaring

 

Zonder zorgen genieten

Welke locatie je ook kiest, alles is mogelijk. We zorgen werkelijk voor alles. De aankleding, het eten en drinken, het meubilair, de verlichting en muziek; jouw complete feest. Bij De Klok zelf in de sfeervolle zaal maar ook op een buitenlocatie. Elkaar het “ja-woord” geven in een weiland of op een landgoed en aansluitend letterlijk in een huwelijksbootje stappen, een bedrijfsfeest in een tent of op een kasteel. Zeg maar wat je wilt! Uitdagend of complex, met De Klok kun je rekenen op een onvergetelijk feest! Een feest dat klinkt als een Klok!

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden in catering in Groenlo door De Klok? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag om zo goed mogelijk uw wensen door te zetten in een prachtig buffet of heerlijke hapjes. Bekijk ook onze brochure om een idee te krijgen van de zeer diverse mogelijkheden bij De Klok.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?