fbpx

Catering Neede

Ben je op zoek naar een cateraar die voor jou uitgebreid de catering in Neede verzorgd? De Klok in Eibergen verzorgd catering aan huis in heel Gelderland en Overijssel. De Klok is jouw cateraar voor een tentfeest of bruiloftsfeest of -diner thuis of op locatie. Wil je hapjes bestellen of een buffet aan huis verzorgen met bediening of koks erbij, dan heb je in De Klok jouw partner gevonden. Van amuses/tapas catering en fingerfood tot Italiaanse of andere thematische buffetten, De Klok heeft diverse smaken voor je in petto. Beleef ze bij ons of gewoon bij jou thuis. Wij zijn graag je gastheer!

Van bedrijfscatering tot bruiloft catering

Je kunt voor zeer uiteenlopende events bij De Klok terecht voor catering in Neede. Hieronder een greep uit de mogelijkheden die De Klok jou te bieden heeft:

  • Lunches voor bedrijven
  • Barbecues inclusief koks en bediening of barbecuepakketten
  • Hapjes, amuses, buffetten, walkingdinners of andersoortige catering voor zakelijke evenementen
  • Warme maaltijden en diners voor bruiloften
  • Mini food trucks
  • En nog heel veel meer

Als cateraar hebben we al een zeer ruime ervaring en De Klok is zelfs al ruim 235 jaar partner in horeca! Wij zijn eengastvrij en bevlogen team dat met veel enthousiasme de catering in Neede, Eibergen, Winterswijk, Zutphen en de rest van de omgeving verzorgd. Wij voorzien eenieder die de catering door ons wil laten doen, met veel plezier van heerlijke gerechten. Onze service en ons eten zijn altijd van een hoge kwaliteit en we werken prima flexibel en voegen graag wat creativiteit toe aan onze catering. Geen saaie standaard schotels, maar mooi opgemaakte buffetten waarvan alles zelf bereid is en met een uitstraling die past bij jou evenement.

Vier jouw bruiloft bij De Klok Eibergen

Ben je op zoek naar catering in Neede, maar zoek je eigenlijk ook nog een mooie locatie voor het feest, diner of ander onderdeel van de dag? Naast de verzorging van catering is De Klok Eibergen ook een trouwlocatie waar feesten en partijen gehouden kunnen worden. We hebben diverse locaties waar het team van De Klok jouw gastheer kan zijn. Zo kun je terecht in onze multifunctionele feestzaal met veel faciliteiten en mogelijkheden, maar je kunt bij lekker weer ook terecht op ons (overdekte) terras voor een buitenfeestje.

Neem contact op

Heb je interesse in onze catering in Neede of één van onze andere diensten en mogelijkheden? Neem dan gerust even contact met ons op. We vertellen je graag wat we allemaal voor jou kunnen betekenen binnen jouw persoonlijke wensen. Onze catering leveren we geheel op maat indien gewenst. Direct meer informatie hebben? Bekijk dan onze online brochure.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?