fbpx

Catering Rekken

Ben je op zoek naar een cateraar die op locatie of thuis de complete catering kan verzorgen? Kies dan voor De Klok: kwaliteitscatering met talloze opties! De Klok verzorgt uitgebreide catering in Rekken van amuses/tapas catering, fingerfood tot Italiaanse of andere thematische buffetten. Gewoon bij je thuis, maar ook op locatie. De Klok: jouw cateraar in Rekken voor alle soorten feesten gelegenheden: buurtfeesten, tentfeesten, bruiloften en veel meer.

Veel meer dan catering

De catering van De Klok verzorgt alle hapjes en drankjes tot in de puntjes, maar staat ook voor je klaar voor om de volledige aankleding te verzorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het verzorgen van een feesttent, stretchtent, tipi, aggregaat, verlichtingen/of meubilair? Noem het en De Klok regelt het voor je: wij doen alles om jouw feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Wij leveren graag een totaalproduct, zodat jij écht onbezorgd kunt genieten. Dat is onze kracht!

Bijzondere catering voor alle gelegenheden

Bij De Klok is er werkelijk waar voor iedere soort gelegenheid passende catering. Of je nu catering zoekt voor een bedrijfsfeest, buurtfeest of voor een complete bruiloft: De Klok is je partner! Ook wanneer je eens iets anders wilt dan een heerlijk buffet of hapjes, zit je bij ons goed. Je kunt bij ons bijvoorbeeld superleuke Mini Food Trucks huren, compleet met chef:

  • Klok’s Bakfiets: voor patat en snacks, maar kan ook ingericht worden voor Champignons Dordogne, vis in tempura of live cooking!
  • Klok’s Kookmobiel: voor een barbecue aan huis of hapjes : met de bak- en grillplaten is alles mogelijk!

 

Contact opnemen voor catering in Rekken

Ben je benieuwd naar de talloze mogelijkheden die De Klok heeft qua catering in Rekken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of neem eerst alle tijd om onze suggestiemap door te kijken. De Klok: je partner voor de heerlijkste catering!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?