fbpx

Catering Winterswijk

De mooiste dag van jullie leven, daar werkt De Klok Eibergen graag aan mee. Wanneer jullie nog op zoek zijn naar een mooie trouw- of feestlocatie in Winterswijk, dan zitten jullie bij De Klok goed. Je kunt bij ons terecht voor zaalverhuur nabij Winterswijk, maar eveneens voor de catering. De Klok Eibergen biedt jullie een totaalplaatje en ons bevlogen team maakt jullie feest of diner graag tot één groot feest. Samen zorgen we ervoor dat jullie dag onvergetelijk is!

Ruime locatiemogelijkheden bij De Klok

Elkaar het ja-woord geven kan tegenwoordig op iedere plek naar keuze dankzij de buitengewoonlijk ambtenaar. Of je nou in het bos, op het strand, in de tuin of in een mooie zaal of kerk wilt trouwen, alles is mogelijk. Weten jullie nog niet precies op wat voor locatie jullie willen trouwen, maar zijn jullie je nog aan het oriënteren? Maak dan gerust een afspraak bij De Klok in Eibergen om onze diverse locaties te bezichtigen. Wij beschikken over diverse ruimten die populair zijn voor bruiloften. Zo zou je terecht kunnen in onze multifunctionele feestzaal die vele mogelijkheden en faciliteiten biedt, maar jullie kunnen ook buiten feestvieren op ons (overdekte) terras. Combineer dit met één of meer van onze leuke mini Food Trucks en je hebt gelijk een enorm gezellig decor gecreëerd voor een bruiloftsfeest. Willen jullie een feestlocatie die altijd meteen gezelligheid oproept? Dan kunnen jullie ook terecht in ons Grand Café. Je gasten vermaken zich hier in een ongedwongen sfeer en wij regelen de drankjes en warme en koude hapjes tot in de late uurtjes.

Voor onze zaalverhuur nabij Winterswijk neem je gerust contact met ons op. We bieden jou alles om je geheel te ontzorgen op locatie!

Catering op maat

Jouw wensen zijn altijd leidend voor het werk dat wij voor je doen. Maatwerk is een specialiteit van ons waar we heel veel waarde aan hechten. De wens van de klant staat altijd voorop, zo zorgen we ervoor dat we onze klanten en gasten altijd kwaliteit bieden. Zowel in onze catering als wat betreft de zaalverhuur nabij Winterswijk. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen!

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze zaalverhuur nabij Winterswijk? Bekijk dan gerust onze brochure. Als je vragen hebt of graag een reservering of afspraak wilt maken om langs te komen, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. Neem in ieder geval gerust contact met ons, wij helpen je namelijk bij het realiseren van een top feest! Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen je feest tot een groot succes te maken. Met onze 235 jaar ervaring verrassen we je graag!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?