fbpx

Bedrijfscatering

Bedrijfscatering
Op zoek naar catering voor jouw bedrijf? De Klok in Eibergen verzorgt complete lunches, warme of koude hapjes of een warm en koud buffet op locatie in de Achterhoek, Overijssel en omgeving. We hebben alles in huis om jouw bedrijfsevenement als receptie, open dag of personeelsfeest te doen slagen.

Bedrijfscateraar in Gelderland
De Klok staat voor catering op maat, zodat het past bij het feest of het event dat je organiseert. Alleen het beste is goed genoeg. We werken met uitstekende producten en kiezen voor een stijlvolle aankleding van jouw bijeenkomst of evenement. Vertrouw op onze 235 jaar ervaring. Wij helpen je graag om jouw feest of event onvergetelijk te maken.

Bedrijfscatering van De Klok in Eibergen:

  • lunches voor bedrijven
  • warme maaltijden
  • hapjes, amuses, walking dinners, buffetten of andersoortige catering voor zakelijke evenementen
  • BBQ
  • Mini Food Trucks

Catering op maat
Wil je meer weten over de culinaire mogelijkheden voor jouw organisatie? Voor een eenmalige gelegenheid of op regelmatige basis? De Klok adviseert en verrast je graag. We gaan uit van jouw wensen en vullen deze aan met onze creatieve ideeën. Wij zijn totaalpartner in horeca. Laat ons een passend aanbod maken waarmee je de verwachtingen van gasten, relaties of werknemers overtreft! Zij hangen het nog lang aan de grote Klok…


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?