fbpx

Mini Food Trucks

Klok’s Bakfiets, mobiele frituur in de Achterhoek
Een mini frietwagen huren voor een buurtfeest, verjaardagsfeest, bruiloftsfeest of personeelsfeest? Wat dacht je van de Klok’s BAKfiets uit Eibergen? Gasten kunnen halen wat ze willen, zoals patat en snacks. Mag het op jouw feest wat meer zijn dan een hartige snack? De cateraar op wielen heeft nog veel meer voor je in petto zoals Champignons Dordogne, vis in tempura en live cooking. Met onze mobiele catering maken we van elke gelegenheid een feest!

Klok’s KOOKmobiel
De Klok komt bij je langs, voor een barbecue aan huis of hapjes voor jouw bedrijfsfeest. Een originele en ludieke manier van catering met De Klok’s KOOKmobiel, een mini-food-truck met bak- en grillplaten. Dit typisch Italiaans driewielertje voor het bereiden van vlees en vis is op elke locatie inzetbaar. De Klok is continu in beweging!

Meer informatie? Neem contact met ons op of kijk voor de mogelijkheden van catering in Eibergen en omgeving.


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?