fbpx

Feestlocatie Achterhoek

Op zoek naar een gezellige en mooie feestlocatie in de Achterhoek? Kies dan voor De Klok waar je dankzij ons gastheerschap op en top kunt genieten en het net zal voelen alsof je gast bent op je eigen feest! Wat je wensen ook zijn: De Klok zorgt graag voor de aankleding, hapjes en/of buffet. Of je nu een swingend bedrijfsfeest met band of DJ wilt of een intiem feestje ter ere van een 25-jarig huwelijk. Ieder feest groot en klein: wij regelen het!

Verzorgd genieten op onze feestlocatie

Wil je jouw feest vieren bij De Klok? Dan heb je de keuze uit veel diverse locaties, zoals bijvoorbeeld Botenhuis ’t Vonder of Café van De Klok. Welke locatie je ook kiest: bij ons is alles mogelijk en wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Op onze feestlocatie in de Achterhoek regelen we de aankleding, het eten en drinken, het meubilair, de verlichting en muziek: geheel naar jouw wensen. Bij De Klok kun je bijvoorbeeld:

  • Heerlijk dineren in de sfeervolle zaal of in ons restaurant
  • Elkaar het “ja-woord” geven in een weiland of op een landgoed en aansluitend letterlijk in een huwelijksbootje stappen
  • Een fantastisch bedrijfsfeest vieren in een tent of op een kasteel

Of je nu een uitdagend, complex of eenvoudig feest wilt: vertel het ons en wij regelen het! Hoe dan ook, bij De Klok kun je rekenen op een onvergetelijk feest!

Feestlocatie met feestarrangementen

Op onze prachtige feestlocatie in de Achterhoek kun je niet alleen genieten van een knalfeest, maar ook kiezen uit vele mogelijkheden op eetgebied. Kijk voor prijzen en ideeën in de Suggestiemap en de Feestfolder. Ook wanneer je zelf ideeën of specifiek wensen hebt, denken wij graag met je mee. Bij De Klok is alles bespreekbaar.

Contact opnemen

Wil je graag eens alle mogelijkheden van onze feestlocatie in de Achterhoek bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen. Wij streven ernaar om binnen één dag te reageren. We gaan graag met je om tafel en zetten alles graag uitgebreid voor je op papier en voeren het precies zo uit als jij wilt. De Klok: jouw feestlocatie voor een onvergetelijke ervaring!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?