fbpx

Feestlocatie Eibergen

Op zoek naar een gezellige en mooie feestlocatie in Eibergen? Kies dan voor De Klok waar je dankzij ons gastheerschap op en top kunt genieten en het net zal voelen alsof je gast bent op je eigen feest! Wat je wensen ook zijn: De Klok zorgt graag voor de aankleding, hapjes en/of buffet. Of je nu een swingend bedrijfsfeest met band of DJ wilt of een intiem feestje ter ere van een 25-jarig huwelijk. Ieder feest groot en klein: wij regelen het!

Feestlocatie met feestarrangementen

Op onze prachtige feestlocatie in de Achterhoek kun je niet alleen genieten van een knalfeest, maar ook kiezen uit vele mogelijkheden op eetgebied. Onze keuken kan bijvoorbeeld zorgen voor een variëteit aan hapjes, amuses, (live cooking) buffetten en (walking) diners. Je kunt zelfs een van onze leuke Mini Food Trucks reserveren waar vanuit hapjes worden klaargemaakt en geserveerd. Ben je benieuwd naar de prijzen en de mogelijkheden? Kijk dan in de suggestiemap en/of in de feestfolder.

Heb je zelf wensen en ideeën voor je feest? Vertel het ons en dan denken we graag met je mee. Bij De Klok is alles bespreekbaar en kun je rekenen op een onvergetelijk feest!

Verzorgd genieten op onze feestlocatie

Wil je jouw feest vieren bij De Klok? Dan heb je de keuze uit veel diverse locaties, zoals bijvoorbeeld Botenhuis ’t Vonder of Grand Café van De Klok. Welke locatie je ook kiest: bij ons is alles mogelijk en wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Op onze feestlocatie in de Achterhoek regelen we de aankleding, het eten en drinken, het meubilair, de verlichting en muziek: geheel naar jouw wensen. Bij De Klok kun je bijvoorbeeld:

  • Heerlijk dineren in de sfeervolle zaal of in ons restaurant
  • Elkaar het “ja-woord” geven in een weiland of op een landgoed en aansluitend letterlijk in een huwelijksbootje stappen
  • Een fantastisch bedrijfsfeest vieren in een tent of op een kasteel

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar hoe De Klok een onvergetelijke dag en/of avond voor jou kan realiseren? Neem dan contact op met ons door te bellen of te mailen. We streven ernaar om binnen een dag te reageren. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen en dan vertalen wij die naar een onvergetelijke ervaring. We zien je graag bij De Klok: de feestlocatie van Eibergen!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?