fbpx
  • Laat de Klok maar luiden!

    U bent op zoek naar een feestlocatie in Gelderland? U wilt voor uw bedrijfsfeest een swingend feest met band of DJ of een themafeest?

Feestvieren

Feestje? Laat de Klok maar luiden!

Gast op je eigen feest. Met het gastheerschap van De Klok kun je op en top genieten! Ongeacht de locatie of omvang. Wil je een swingend bedrijfsfeest met band of DJ? Wij zorgen voor de aankleding en de hapjes of het buffet. Een gezellig feestje ter ere van een 25-jarig huwelijk? We regelen het. Waar je ook bij stil wilt staan, ieder feest groot en klein, vier je met De Klok in Eibergen. Met 235 jaar ervaring zeggen we ‘ja’ op al jouw wensen!

Verzorgd genieten
Welke locatie je ook kiest, alles is mogelijk. We zorgen werkelijk voor alles. De aankleding, het eten en drinken, het meubilair, de verlichting en muziek; jouw complete feest. Elkaar het “ja-woord” geven  in een weiland of op een landgoed en aansluitend letterlijk in een huwelijksbootje stappen, een bedrijfsfeest in een tent of op een kasteel. Zeg maar wat je wilt! Uitdagend of complex, met De Klok kun je rekenen op een onvergetelijk feest! Een feest dat klinkt als een Klok!

Feestarrangementen
Wat is een feest zonder gevulde maag? Je kunt bij De Klok gebruikmaken van een breed assortiment mogelijkheden op eetgebied. Kijk voor prijzen en ideeën in de Suggestiemap en de Feestfolder. Heb je zelf ideeën of wensen? We denken graag met je mee. Bij De Klok is alles bespreekbaar. Daag ons uit met je plannen! Wij zetten alles graag uitgebreid voor je op papier en voeren het precies zo uit als jij wilt. Gaan we met elkaar om tafel? Bel ons of stuur een e-mail. We streven ernaar binnen een dag te reageren.
UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?