fbpx

Feestarrangementen

Wil je een feest geven in de stijlvolle zaal van De Klok? Heb je alleen nog geen idee over de invulling van het programma en de bijbehorende prijzen? In onze Feestfolder doe je inspiratie op en bieden we je een greep uit de mogelijkheden. Bedenk dat ieder feest persoonlijk is en een stuk maatwerk. Om het écht jouw feest te maken, gaan we graag met je in gesprek. Samen met jou maken we er een feest van waar de gasten nog lang over napraten!

Culinaire ontdekking
Grootschalig bedrijfsbuffet, een verjaardagsdiner in de achtertuin, De Klok is jouw gastronomische gastheer. Zorgeloos thuis genieten van de lekkerste buffetten? Een luxe barbecue voor familie en vrienden? Eten is feest! Onze culinaire ideeën lees je in de suggestiemap. Stel het uiteindelijke menu samen met ons op smaak.

De sfeer van De Klok proeven? Kom gerust eens langs! Bel voor het maken van een afspraak. Wij laten graag zien wat De Klok zo uniek maakt.UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?