fbpx

Locaties

Op welke plek kan het team van De Klok jouw gastheer zijn?

Feestzaal
Op zoek naar een sfeervolle, moderne feestzaal voor jouw bruiloft of een personeelsfeest? Of word je 50 jaar en wil je dat met vrienden en familie vieren? De volledig ingerichte grote zaal, ‘de Grote Wijzer’, van De Klok in Eibergen is van alle gemakken voorzien. Warm, eigentijds, stijlvol en geschikt voor groepen van 30 tot 300 personen. Ruim, maar toch intiem door de indelingen en de belichting. Doordat de zaal aan een (eventueel overdekt) terras grenst, ervaar je het buitengevoel. Je voelt je thuis bij De Klok!

Faciliteiten feestzaal
De sfeervolle feestzaal is multifunctioneel. Podium, geluidsapparatuur met draadloze microfoons, een beamer, scherm en flipover nodig? Het ontbreekt je aan niets. De zaal is aan te passen naar elke groepsgrootte. Onze keuken zorgt met een variëteit aan hapjes, amuses, (live cooking) buffetten en (walking) diners voor de innerlijke mens. Dit alles volledig ambachtelijk bereid in eigen keuken.

Feestvieren op ons (overdekte) terras
Wil je liever buiten je feestje vieren? Reserveer dan een gedeelte van ons (overdekte) terras. Geniet onder het genot van een lekker getapt biertje of een kleurrijke cocktail met je gasten van de zon of een zwoele zomeravond. Vanzelfsprekend adviseren onze koks over bijpassende zomerse gerechtjes, eventueel bereid op één van onze mini Food Trucks.


Botenhuis ‘t Vonder
Een unieke locatie dichtbij De Klok in Eibergen is Botenhuis ’t Vonder. Gelegen aan het water in een prachtige natuur. Stap in een bootje voor een tochtje over het oudste gedeelte van de Berkel en sluit af met een drankje en een etentje in het infocentrum van de Eibergse Berkelschippers of het daarnaast gelegen terras. De Klok zorgt voor de catering. Ga je trouwen? Het Botenhuis is een officiële trouwlocatie, eentje waarbij je de mogelijkheid hebt om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen…

Catering thuis of op locatie
Wil je een feest, een lunch aan huis of de ludieke Mini Food Trucks voor een bruiloft op een eigen locatie? Noem het en De Klok zorgt ervoor. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij maken van iedere locatie en elke gelegenheid een geslaagde én unieke dag. Want bij De Klok is niets standaard, alles is op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door onze jarenlange ervaring weten wij elk feest, evenement of receptie tot een happening te maken.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?