fbpx

Feestzaal Eibergen

Indien je op zoek bent naar een sfeervolle, moderne feestzaal voor jouw bruiloft, personeelsfeest of een groots verjaardagsfeest, dan is onze feestzaal in Eibergen van De Klok. Onze feestzaal, De Grote Wijzer, is van alle gemakken voorzien: warm, eigentijds, stijlvol en geschikt voor groepen van 30 tot 300 personen. Ook is de feestzaal ruim, maar toch intiem door de indelingen en de belichting. Doordat de feestzaal aan een (eventueel overdekt) terras grenst, ervaar je het buitengevoel.

Mogelijkheden feestzaal

Onze sfeervolle feestzaal in Eibergen is multifunctioneel: geluidsapparatuur met draadloze microfoons, een beamer, scherm en flipovers… Alles is aanwezig. Het ontbreekt je aan niets. De zaal is qua kleur op de gewenste sfeer af te stemmen en aan te passen naar elke groepsgrootte. Wil je liever buiten feest vieren? Dat is geen probleem: je kunt een gedeelte van ons (overdekte) terras reserveren en heerlijk genieten van de zon onder het genot van een drankje.

Ook aan de eetmogelijkheden ontbreekt niets bij De Klok: onze keuken zorgt voor een variëteit aan hapjes, amuses, (live cooking) buffetten en (walking) diners. Je kunt zelfs een van onze leuke Mini Food Trucks reserveren voor een leuke presentatie.

Diverse feestzalen

Bij De Klok zijn er niet alleen talloze mogelijkheden qua invulling van het feest, maar heb je ook ruim de keuze in locaties. Zoals:

  • De Kleine Wijzer: sfeervol, knus en intiem (van 10-35 personen)
  • Het Restaurant: ideaal voor een gezellige bedrijfsborrel, verjaardag met vrienden of bedrijfsborrel
  • Botenhuis ’t Vonder: unieke locatie aan het water in natuurlandschap dichtbij De Klok

Neem contact op

Wij maken van iedere gelegenheid een geslaagde én unieke dag in onze feestzaal in Eibergen: bij De Klok is niets standaard, alles is op maat gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Door onze jarenlange ervaring weten wij elk feest, evenement of receptie tot een happening te maken. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen beteken? Neem dan contact op door te bellen of mailen. We streven ernaar om binnen een dag bij je terug te komen.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?