fbpx
  • De Klok Eibergen

    Voor al uw feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al jaren uw partner in horeca.

Grand Café de Klok

Grand Café
Laat de bediening een goede wijn of fris biertje voor je inschenken en geniet van de verrassende culinaire gerechten, de ongedwongen gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer bij De Klok. In het centrum van Eibergen tref je ons grand café, een unieke combinatie van een gezellig café en een sfeervolle eetgelegenheid. Een aangename, huiselijke ambiance, waar je je direct thuis voelt. Van de opening tot sluiting in de late uurtjes gebeurt van alles. Uitstekend en (h)eerlijk eten, drinken en genieten in een ongedwongen sfeer. En op een zonnige dag is het lekker relaxen op ons sfeervolle en gedeeltelijk overdekte terras. Onze vlotte bediening maakt het je graag naar de zin.

Het grand café van De Klok is een gezellige ontmoetingsplek. Kom langs voor een heerlijk diner, een high wine, high beer of een high tea, alles ambachtelijk en huisgemaakt in eigen keuken. Geniet van kop vers bereide koffie met een een lekkernij uit de patisserie van eigenaresse Maike.

Lunchen en dineren
Een gevarieerde lunch of diner, alles komt uit de eigen keuken van De Klok. Ruime keuzes, verrassend, lekker, creatief en culinair. Uitgebreid tafelen doe je met het driegangen keuzemenu à € 38,50,00, wij werken met seizoensgebonden producten daarom wisselt de kaart vier keer per jaar. Iedere dinsdag is het bovendien BimBamBurgerdag. Bestel één van de speciale Bim Bam Burgers en we serveren er heerlijke frieten van Markerink aardappelen en een frisse salade bij. Alles vers én huisgemaakt!

Bekijk het menu en kom langs in hét Grand Café van Gelderland!

 


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?