fbpx

Afhaalmaaltijden

Afhaalmaaltijden zijn tijdelijk niet mogelijk

Afhaalmaaltijden Eibergen
Je kunt niet alleen gezellig dineren bij De Klok, ook de afhaalmaaltijden in Eibergen haal je bij ons.  Gezond en lekker eten zonder dat je zelf hoeft te koken. Ideaal voor als je moet overwerken, laat uit je werk komt of visite krijgt. Wij bieden je de mogelijkheid om dagelijks maaltijden af te halen.

Afhaalmaaltijden bestellen
Kies voor het gemak van de afhaalmaaltijden in Eibergen, maar dan gezond en gevarieerd. Bekijk het aanbod van De Klok en stel jouw menu samen. Handig en snel. Bestellen kan telefonisch: 0545-47 74 75. Houd bij het bestellen een bereidingstijd aan van 20 tot 30 minuten. Betaling is mogelijk contant of per pin.

UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap van 2016/2017!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?