fbpx

High Tea

High tea in Eibergen

Bij De Klok kun je genieten van een heerlijke high tea in Eibergen. Laat je zelf eens heerlijk verwennen door een middagje te komen ontspannen, terwijl je geniet van een kopje hete thee en de heerlijkste hapjes. Een high tea in Eibergen is het ideale uitje, of je nu met je vader, moeder, partner, vriend of vriendin bent, of wellicht met een wat grotere groep. De high tea in Eibergen garandeert jou van een gezellige middag, waarbij je je kunt laten verassen met zoete en hartige hapjes, voor de prijs van slechts €23,00 per persoon.

Over de high tea in Eibergen

De high tea in Eibergen heet eigenlijk een afternoon tea. Het betreft een lichte maaltijd die in het Verenigd Koninkrijk aan de eind van de middag wordt genuttigd. De high tea in Eibergen gaat niet enkel over het drinken van thee, maar gaat gepaard met hapjes en lekkernijen. Zo kun je van huisgemaakte taartjes en bonbons genieten, van kleine wrapjes of een kopje soep, minimuffins en andere hartige en zoete gerechtjes, alles ambachtelijk en vers uit eigen keuken. De high tea in Eibergen is ontspannen, gezellig en leent zich uitstekend om bijvoorbeeld eens lekker bij te praten met een vriend of vriendin.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen is een grand café gevestigd in Eibergen. Al meer dan 235 jaar zijn wij actief in de horeca. Wij gaan echter verder dan een gewoon grand café in onze dienstverlening. Naast het organiseren van de high tea in Eibergen verzorgen we bijvoorbeeld ook diverse cateringdiensten en verzorgen we feesten voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij kunnen we de totale organisatie op ons nemen.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de high tea in Eibergen of een plekje reserveren? Neem dan gewoon even contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0545-477475, per e-mail en via het contactformulier op onze website.

Bekijk het menu en kom langs in hét grand café van Gelderland!


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?