fbpx

High Wine / High Beer

High Wine / High Beer in Eibergen

Bij De Klok kun je genieten van een heerlijke High Wine / High Beer! Drie heerlijke gerechten bij bijpassende wijntjes of biertjes. Wil je de drankjes zelf uitkiezen of laat je ons verrassen door onze wijn- en bierkenners? Wij adviseren in het beste wijntje of biertje bij het verrassingsgerecht. De High Wine / High Beer is ook leuk om cadeau te geven!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen is een grand café gevestigd in Eibergen. Al meer dan 235 jaar zijn wij actief in de horeca. Wij gaan echter verder dan een gewoon grand café in onze dienstverlening. Naast het organiseren van de high tea in Eibergen verzorgen we bijvoorbeeld ook diverse cateringdiensten en verzorgen we feesten voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij kunnen we de totale organisatie op ons nemen.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de high tea in Eibergen of een plekje reserveren? Neem dan gewoon even contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0545-477475, per e-mail en via het contactformulier op onze website.

Bekijk het menu en kom langs in hét grand café van Gelderland!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?