fbpx

Proeverijen

Met de regelmaat van de Klok organiseren wij wijnproeverijen en whiskyproeverijen in onze sfeervolle en intieme Eetkamer. De bijpassende gerechten zijn afgestemd op de verschillende alcoholische versnaperingen, die we met kennis, bevlogenheid en humor toelichten.

Nieuwsgierig naar de eerstvolgende proeverij? Raadpleeg onze agenda en like onze Facebookpagina voor de actualiteiten.


Wijnproeverij Achterhoek
Een wijnproeverij bij De Klok is een ware beleving.  Een gezellig en ontspannen avondje uit. Je geniet van een culinair zesgangendiner uit de keuken van De Klok, gecombineerd met zeven glaasjes wijn, geselecteerd en toegelicht door Theo en Marijke  Dohmen van Matrix Inspiratie in Wijn. Kijk voor de eerstvolgende proeverij in onze agenda of op culishop.deklokeibergen.nl. In onze culishop kun je direct reserveren.

Whiskyproeverij Eibergen
Tijdens een whiskyproeverij maakt Henri Goossen je vol humor en op een bijzondere, inspirerende manier deelgenoot in de wereld van whisky. Henri Goossen is een entertainer pur sang, die je op het puntje van de stoel laat zitten. Ook al houd je niet van whisky, wij garanderen je een fantastische avond. Een proeverij voor de echte liefhebber of, zoals hij zelf zegt: “nosing, tasting, entertaining”;  acht soorten single malt whisky, gecombineerd met een viergangendiner uit de keuken van De Klok.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?