fbpx

High Tea Achterhoek

Lekkere high tea in de Achterhoek

Wat gaat er nou boven een combinatie van compleet zorgeloos genieten van een heerlijke high tea en de rustgevende sfeer van de Achterhoek? Grand Café De Klok biedt jou het beste van twee werelden. Het vriendelijke personeel van De Klok biedt een creatieve variant op het Britse high tea concept. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van een high tea en de heerlijke sfeer van De Klok, en dat allemaal voor slechts €23,00 per persoon. De uitgebreide high tea bestaat uit meerdere soorten thee gecombineerd met heerlijke hapjes. De perfecte manier om iets te vieren en bij te kletsen met vrienden, vriendinnen en/of familieleden. Ook is dit een erg leuk uitje om cadeau te geven!

Wat kan ik verwachten?

De high tea nabij de Achterhoek zou je kunnen zien als een afternoon tea. Een high tea is bedoeld als een lichte maaltijd, genuttigd aan het einde van de middag. Dit is vanuit Engeland over komen waaien en is ondertussen niet meer weg te denken uit Nederland. De Achterhoek kon niet achterblijven en daarom bieden wij dit heerlijke concept aan onze gasten. Bij onze high tea in de Achterhoek kan je naast de meerdere soorten thee zowel hartige als zoete gerechtjes verwachten. Het zijn gerechten die je gezellig met elkaar kunt delen. Denk hierbij aan huisgemaakte taartjes, macarons en bonbons, salade, soep en nog veel meer, alles ambachtelijk en vers uit eigen keuken. Natuurlijk kunnen wij ook rekening houden met eventuele allergieën of voorkeuren indien dit van tevoren wordt aangegeven.

Om van de lekkerste high tea te komen genieten, zou je naar de prachtige Achterhoek van Nederland moeten komen. Wij zijn aan de rand van de Achterhoek gevestigd, nabij Haaksbergen. Het omringend gebied staat bekend om de groene natuur, waar je dan ook heerlijk van kunt genieten. De Klok is hier al meer dan 235 jaar actief als Grand Café en houdt zich ook bezig met catering naast heerlijke high tea’s en andere lunchconcepten. Wij beschikken over een restaurant met een buitenterras, dus wanneer het weer het toelaat is het ook mogelijk om de high tea buiten te houden en tegelijkertijd te genieten van de omgeving.

Over De Klok Eibergen

De Klok Eibergen biedt je een ontspannen en sfeervolle ambiance. Of je nu met een vriend of vriendin bent of met een grotere groep, onze high tea in de Achterhoek leent zich ideaal voor een ontspannen moment tijdens een fijn dagje uit. Met een rijke historie van meer dan 235 jaar, is De Klok in Eibergen nog steeds relevant en iedere dag wordt nog geschiedenis geschreven door de gezelligheid die op deze plek tot leven komt. Naast het organiseren van heerlijke high tea’s, is De Klok in staat al jouw wensen te vervulling. De Klok verzorgt cateringdiensten, feesten voor zowel particulieren als bedrijven en neemt je de volledige organisatie uit handen als u iets bij ons te vieren heeft. Doordat De Klok de touwtjes in handen neemt, ben jij in staat extra te genieten van al het moois dat deze prachtige locatie te bieden heeft!

Kom gezellig high tea-en!

Ben je klaar om even lekker te ontspannen en verwend te worden met een heerlijke high tea? Kom dan genieten in de Achterhoek bij De Klok! Maak direct een reservering door te bellen naar 0545-477475 of stuur een mailtje naar info@deklokeibergen.nl. Liever via de website reserveren? Vul dan gerust ons contactformulier in. Ook bij vragen en verzoeken kun je ons altijd bereiken via eerdergenoemde wegen. We zien je binnenkort graag in ons Grand Café genieten van onze uitgebreide high tea in de Achterhoek!

 


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?