fbpx

  Patisserie

  Op 20 juni 2020 is ons Patisserie Winkeltje ontstaan. U kon natuurlijk altijd al genieten van onze lekkernijen uit eigen Patisserie, maar doordat we ons Grand Café moesten sluiten en we u toch graag willen laten blijven genieten van al ons lekkers hebben we een Winkeltje geopend.

  Met groot succes! 
  Ondertussen hebben we onze Patisserie ook uitgebreid met bonbons, we mochten zelfs het befaamde paddenstoeltje van Hans Hulshof gaan maken!

  We zien u dus graag in ons Winkeltje voor de lekkerste taarten, gebakjes, friandises, macarons, brownies, chocolademomentjes, bonbons en nog veel meer lekkernijen.

  Ons Winkeltje is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

  En wat ook erg leuk is, is dat u ons aan het werk ziet in de Winkel!

   

   

   


  De Klok Eibergen

  De Klok Eibergen
  Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

  Gastheer in horeca
  Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?