fbpx

  Patisserie

  Patisserie Eibergen voor heerlijke lekkernijen

  Welkom bij onze patisserie in Eibergen. Wij zijn Grand Café De Klok in Eibergen en hebben een luxe patisserie afdeling. Dit is een combinatie die je niet vaak aantreft in deze regio. Kom langs om te genieten van een heerlijk kopje koffie en iets puurs en ambachtelijks uit onze eigen patisserie.

  Patisserie De Klok in Eibergen

  • Eenvoudig online bestellen;
  • Hoogwaardige kwaliteit;
  • Mogelijkheden voor het doen van speciale wensen en eventueel diëten;
  • Voor een warme drank met een heerlijke lekkernij.

  Kom gezellig langs om te genieten in ons grand café. Wil je een feest bij ons vieren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De lekkernijen uit onze patisserie in Eibergen kun je ook via onze culishop bestellen. Je kunt dan jouw bestelling afhalen. 

  Ambachtelijke lekkernijen uit de patisserie

  Onze heerlijke lekkernijen worden in de patisserie gemaakt door Maike Klein Goldewijk. Vanaf de basis creëert ze de een na de andere fraaie en smaakvolle zoetigheid. Hierbij kun je aan de volgende lekkernijen denken:

  • Friandises;
  • Macarons;
  • Petit four;
  • Gebak;
  • Bruidstaart;
  • Bonbons;
  • Frangipane taartjes;
  • En nog veel meer zoetigheden. Kom deze zeker proeven in onze patisserie!

  Als je bij ons een heerlijke warme drank komt drinken, wordt deze geserveerd met een van onze lekkernijen uit de patisserie. Daarnaast worden deze zoetigheden geserveerd bij desserts en de partijen die wij verzorgen. Je kunt bij ons ook langskomen voor een heerlijke high tea.

  High tea bij Patisserie De Klok

  Onze high tea is regionaal bekend, eigenzinnig en compleet huisgemaakt. Dit is een samenwerking tussen de koks van De Klok en de patisserie van Maike. Kom heerlijk genieten van een high tea die wij compleet voor je verzorgen.

  ”Kom bij onze patisserie genieten van heerlijke lekkernijen met een warme drank”

  Patisserie pop up of thuis genieten

  Sinds juli 2020 kun je in het pop-up winkeltje aan de Grotestraat terecht. Dit stond eerder bekend als “De Eetkamer”. Maike maakt hier alle lekkernijen van patisserie De Klok. je kunt hier vijf dagen per week terecht voor een heerlijke lekkernij maar je kan ook gewoon voor thuis shoppen. Dan kun je heerlijk met jouw eigen kopje koffie of thee genieten van een zoete lekkernij.

  Via onze culishop kun je ook diverse lekkernijen voor thuis bestellen. De bestelling kan dan opgehaald worden bij onze patisserie. Kies op onze website voor een heerlijke appeltaart, macaron box, of ander soort taart. Tevens kun je hier heerlijke hartige hapjes en amuses bestellen. Heerlijk voor een verjaardag of gewoon een lekker avondje op de bank. Wil je genieten van een whiskeyproeverij? Ook deze kun je via de culishop boeken.

  Kom langs bij onze patisserie in Eibergen

  Zie je het zitten om te genieten van onze lekkernijen uit patisserie De Klok in Eibergen? Kom dan langs om te genieten van een heerlijke warme drank met lekkernij. Wij zijn dagelijks geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op onze website.

  Uiteraard kun je ook via onze culishop een bestelling plaatsen. Bestel gemakkelijk en geniet binnen de kortste keren thuis van onze overheerlijke lekkernijen . Wil je contact opnemen met ons? Dat kan via ons contactformulier of door te bellen naar 0545 47 74 75.


  De Klok Eibergen

  De Klok Eibergen
  Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

  Gastheer in horeca
  Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?