fbpx

Partycentrum Eibergen

Op zoek naar een partycentrum in Eibergen waar jij je gast kunt voelen op je eigen feest? Dan is partycentrum De Klok je partner! Met ons gastheerschap kun je op en top genieten en ontbreekt het je werkelijk waar aan niets: ongeacht locatie of omvang van het feest. Wij regelen alles voor je: of je nu een groot 25-jarig huwelijksfeest of swingend bedrijfsfeest wilt. Van aankleding tot muziek en hapjes; wij zeggen ‘ja’ op al jouw wensen!

Verzorgd genieten in ons partycentrum

Voor verschillende soorten gelegenheden, biedt De Klok diverse passende feestlocaties. Zoals een diner in onze sfeervolle feestzaal ‘De Grote Wijzer’ of ‘De Kleine Wijzer’. Maar ook kun je bij ons trouwen in een natuurlijke omgeving aan het water om vervolgens letterlijk in het huwelijksbootje te stappen. Wil je een bedrijfsfeest op een bijzondere locatie? Wat dacht je van een bedrijfsfeest in een tent of kasteel? Welke locatie je ook kiest: De Klok regelt alles voor je qua aankleding, muziek en hapjes.

Ook voor complete feestarrangementen

Bij een feest horen natuurlijk ook heerlijke hapjes: bij partycentrum De Klok kun je ook gebruik maken complete feestarrangementen. Onze keuken verzorgd graag de heerlijkste hapjes voor je. Kijk voor prijzen en ideeën in de Suggestiemap en de Feestfolder. Heb je zelf ideeën of wensen? We denken graag met je mee. Bij De Klok is alles bespreekbaar!

Neem contact op

Op zoek naar een partycentrum in Eibergen waar je een onvergetelijke feest kunt vieren? Daag ons uit met je ideeën en plannen! Wij zetten alles graag uitgebreid voor je op papier en voeren het precies zo uit als jij wilt. Bel ons of stuur een e-mail zodat we kunnen bespreken wat we voor je kunnen betekenen. We proberen altijd binnen een dag te reageren.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?