fbpx

Partycentrum Winterswijk

Heb je een feestlocatie nodig voor een gezellig bedrijfsfeest of een groot feest ter ere van 25-jarig huwelijk? Bekijk dan eens de opties van het partycentrum in Winterswijk: De Klok. Bij ons kun jij je gast kunt voelen op je eigen feest en kun je dankzij ons gastheerschap onbezorgd genieten van de avond! Ongeacht locatie of omvang van het feest: alles is mogelijk bij De Klok. Wij regelen alles voor je!

Verzorgd genieten in ons partycentrum

Wij verzorgen de gehele aankleding en muziek geheel volgens jouw wensen. Maar een feest is natuurlijk niets zonder een gevulde maag. Daarom kun je bij De Klok ook gebruikmaken van onze catering mogelijkheden. Onze keuken zorgt graag voor smaakvolle hapjes. Kijk voor prijzen en ideeën in de Suggestiemap en de Feestfolder. Heb je zelf ideeën of wensen? We denken graag met je mee. Bij De Klok is alles bespreekbaar!

Diverse locaties

Voor verschillende soorten gelegenheden, biedt De Klok diverse passende feestlocaties. Zoals:

  • Heerlijk dineren in de sfeervolle zaal of de intieme ‘Kleine Wijzer’
  • Elkaar het “ja-woord” geven in een weiland of op een landgoed en aansluitend letterlijk in een huwelijksbootje stappen
  • Een fantastisch bedrijfsfeest vieren in een tent of op een kasteel

Welke locatie je ook kiest: bij ons is alles mogelijk en wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is zodat jij en jouw gasten een onvergetelijke dag en/of avond hebben!

Neem contact op met ons partycentrum

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die we bij ons partycentrum in Winterswijk te beiden hebben? Neem dan contact op! Bel ons of stuur een e-mail zodat we kunnen bespreken wat we voor je kunnen betekenen. We proberen altijd binnen een dag te reageren. Daag ons uit met je ideeën en plannen en dan regelen wij voor jou een onvergetelijk feest in ons partycentrum in Winterswijk.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?