fbpx

  Patisserie De Klok

  Een pure verwennerij! Dat is in het kort al het banket en chocoladewerk uit onze eigen Patisseriewinkel direct gelegen naast de Klok! Met plezier, passie en professionaliteit creëert Maike er samen met haar collegae de meest ambachtelijke en creatieve patisserie producten. Kenners erkennen het en twijfelaars dreigen er na de eerste kennismaking voorgoed aan te wennen…
  Kom proeven van deze lekkernijen tijdens een lunch, diner of feest in ons Grand Café!

  Patisserie
  Zoekt u iets lekkers en ambachtelijks om van te smullen bij uw kopje koffie of thee? Maike maakt het voor u. En voor de kwaliteit staat ze garant. Op 20 juni 2020 is ons Patisserie Winkeltje ontstaan. U kon natuurlijk altijd al genieten van onze lekkernijen uit eigen Patisserie, maar doordat we ons Grand Café moesten sluiten en we u toch graag willen laten blijven genieten van al ons lekkers hebben we een Winkeltje geopend.

  Met groot succes! 
  Ondertussen hebben we onze Patisserie ook uitgebreid met bonbons, we mochten zelfs het befaamde paddenstoeltje van Hans Hulshof gaan maken!

  Catering en feesten
  De lekkernijen uit de Patisserie zijn dé perfecte aanvulling bij elk feest, partij, catering op locatie of bijeenkomst. Bij binnenkomst een lekker huisgemaakt gebakje, bonbon voor bij de koffie of een Sweet Table? Uw gasten gaan dit nooit vergeten!

  High Tea
  De High tea van de Klok is regionaal bekend als perfecte combi tussen de koks en de patissiers. Kom genieten van de High Tea in Grand Café de Klok. Mooie theesoorten en zoete lekkernijen worden gecombineerd met zowel koude als warme hartigheden. Een High Tea van de Klok bij u thuis? Vraag naar de mogelijkheden…

  We zien u dus graag in ons Winkeltje voor de lekkerste taarten, gebakjes, friandises, macarons, brownies, chocolademomentjes, bonbons en nog veel meer lekkernijen.

  Ons Winkeltje is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. En wat ook erg leuk is, is dat u ons aan het werk ziet in de Winkel!


  UW PERFECTE FEEST

  Mogen wij u een suggestie doen?
  Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

  De Klok Eibergen

  De Klok Eibergen
  Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

  Gastheer in horeca
  Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?