fbpx

Restaurant Eibergen

Wilt u binnenkort gezellig eten in een lekker restaurant in Eibergen? Kom dan heerlijk eten en drinken bij de Klok Eibergen. In ons zeer gezellige Grand Café kunt u goed terecht voor een uitgebreid diner, heerlijke lunch of een veelzijdige high tea. Bij de Klok is het altijd genieten! Zowel van al het lekkers dat we serveren als van de vriendelijke service met een brede glimlach. Kom gerust langs en ontdek wat Grand Café de Klok te bieden heeft!

Eten in Eibergen: ons menu

Wil jij met een gezelschap lekker komen eten in Eibergen? Bij ons kun je komen genieten van diverse arrangementen of van onze zorgvuldig samengestelde lunch- of dinerkaart. Wij serveren een driegangen keuzemenu, wisselen daarnaast vier keer per jaar van kaart en werken met seizoensgebonden producten. Alles op de kaart maken wij ambachtelijk in eigen keuken. Bekijk hier alvast online de menukaart van ons Grand Café de Klok. Kom jij binnenkort gezellig een hapje eten in Eibergen?

Lunch en diner in Eibergen

Ons restaurant in Eibergen is een gezellige ontmoetingsplek. Kom lekker lunchen of dineren of geniet van één van onze andere arrangementen. Alles wat wij uit de keuken serveren is ambachtelijk bereid en huisgemaakt. Van uw verse kop koffie met lekkernij uit de patisserie van eigenaresse Meike tot aan de verse frieten, aspergesoep en Red Snapperfilet. Kom genieten van de lunch in Eibergen of stel uw eigen driegangen menu samen.

U kunt online reserveren voor lunch, diner, high tea, high wine en high beer. Bellen of op de gok langskomen mag natuurlijk ook.

High tea, high beer en meer

Kom gezellig High Tea’en bij de Klok Eibergen of kom genieten van een compleet verzorgde proeverij, zoals een high beer of high wine.

Voor wie graag lekker de tijd neemt op het terras en uitgebreid wil genieten van heerlijke dranken in combinatie met de lekkerste hapjes, zit bij Grand Café de Klok goed. Voor welke van onze proeverijen van bier en wijn gaat u?

Bezoek ons restaurant in Eibergen!

Heeft u interesse in ons restaurant in Eibergen of een andere locatie voor een feestje? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast bent u natuurlijk altijd welkom voor een heerlijke lunch in Eibergen of voor een diner of uitgebreid arrangement van de kaart. Hier kunt u
online reserveren. Gezellig eten in Eibergen bij de Klok is op zich al een feestje! Tot snel!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?