fbpx

Trouwlocatie Achterhoek

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Dat moet natuurlijk gevierd worden op een locatie waar jullie blij van worden: jullie bruiloft is de mooiste dag uit je leven. De Klok in Eibergen is een bijzondere trouwlocatie in de Achterhoek om de mooiste dag van jullie leven door te brengen.

Prachtige en bijzondere trouwlocatie

De Klok is niet alleen een prachtige trouwlocatie in de Achterhoek, maar werkt ook nauw samen met andere trouwlocaties in Gelderland. Dus willen jullie het JA-woord geven op een bijzondere plek? Dan wordt dat geregeld! Wij zorgen dat alles van de ene naar de andere locatie tot in de puntjes geregeld wordt en maken jullie dag onvergetelijk. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een trouwceremonie bij Botenhuis ’t Vonder in Eibergen? Om daarna je gasten te ontvangen bij het bezoekerscentrum van de Eibergse Berkelschippers om te proosten, de taart aan te snijden en een tochtje te maken over het oude gedeelte van De Berkel. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat deze locatie geheel naar jullie wensen wordt aangekleed. En na afloop van de trouwceremonie vieren jullie het feest verder bij De Klok!

Trouwlocatie én heerlijke catering

Wanneer jullie trouwen bij De Klok hoeven jullie je geen zorgen te maken over de catering. Met onze persoonlijke en professionele benadering zorgen we voor catering van kwaliteit. Dit gaat bij De Klok verder dan heerlijk buffet of smaakvolle hapjes. Bij De Klok zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor:

  • het personaliseren van de bar
  • een Food Truck combi; deKlok’s Bakfiets en Kookmobiel?
  • een verrassende presentatie
  • feestelijke cocktails
  • banket uit de eigen patisserie “Maike’s Lekkernijen”

Daag ons maar uit: wij bezorgen je een dag om nooit te vergeten!

Bekijk onze trouwlocatie!

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden van onze trouwlocatie in de Achterhoek? Bekijk dan hier de brochure van De Klok of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken: wij verrassen jullie graag met de eindeloze mogelijkheden en ons gastheerschap.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?