fbpx

Trouwlocatie Eibergen

Van harte! Jullie gaan trouwen! Zijn jullie nog op zoek naar een plek om de mooiste dag van jullie leven te vieren? Wacht dachten jullie van De Klok: een prachtige en bijzondere trouwlocatie in Eibergen waar jullie precies jullie bruiloft kunnen invullen zoals jullie willen. Wij nemen graag alle zorgen van jullie over, zodat jullie de hele dag volop kunnen genieten op onze trouwlocatie in Eibergen.

Bijzondere trouwlocaties

Wanneer jullie trouwen op onze prachtige trouwlocatie in Eibergen zijn jullie niet beperkt tot onze eigen feestlocatie. Wij werken namelijk nauw samen met diverse trouwlocaties in Gelderland. Zo kunnen jullie zelf kiezen op welke plek jullie de trouwceremonie willen houden, waar jullie willen dineren en waar jullie de dag feestelijk willen afsluiten. De Klok zorgt er dan voor dat alles op iedere locatie tot in de puntjes is uitgewerkt. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een trouwceremonie bij Botenhuis ’t Vonder in Eibergen? Bekijk hier de andere trouwlocaties rond Eibergen waar we mee samenwerken.

Trouwlocatie én heerlijke catering

Wanneer jullie trouwen bij De Klok hoeven jullie je geen zorgen te maken over de catering: wij houden ervan als je ons uitdaagt! Met onze persoonlijke en professionele benadering zorgen wij altijd kwaliteitscatering op jullie bruiloft. De kwaliteitscatering bij De Klok gaat verder dan heerlijk buffet of smaakvolle hapjes. Bij De Klok zijn de mogelijkheden eindeloos: wij bezorgen jullie graag de dag van jullie leven! Jullie kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om:

  • de bar te personaliseren
  • een Food Truck combi neer te zetten; de Klok’s Bakfiets en Kookmobiel
  • de hapjes verrassend te laten presenteren
  • feestelijke cocktails te laten serveren
  • banket te laten serveren uit onze eigen patisserie “Maike’s Lekkernijen”

Bekijk onze trouwlocatie!

Willen jullie weten wat de mogelijkheden zijn van onze trouwlocatie in Eibergen? Neem dan contact op met ons op om een afspraak te maken of kijk gerust eerst onze brochure door om een impressie te krijgen.


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?