fbpx

Trouwlocatie Winterswijk

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd! Jullie trouwdag hoort de mooiste dag van jullie leven te zijn en dat moet natuurlijk gevierd worden op een bijzondere en verzorgde locatie. Zijn jullie nog op zoek naar een plek om jullie bruiloft te vieren? Bekijk dan eens de mogelijkheden van De Klok: de trouwlocatie in Winterswijk. Bij De Klok trouw je in een prachtige omgeving en ontbreekt het jullie werkelijk waar aan niets: wij nemen graag alle zorgen van jullie over, zodat jullie de hele dag volop kunnen genieten op onze trouwlocatie in Winterswijk.

Bijzondere trouwlocaties

Trouwen bij De Klok brengt talloze mogelijkheden met zich mee: op onze prachtige trouwlocatie in Winterswijk kun jullie verschillende delen van jullie bruiloft op diverse locaties houden. Wij werken namelijk nauw samen met diverse trouwlocaties in Gelderland. Dus wil jullie het liefst trouwen en dineren op een mooie locatie aan het water in een natuurlijke omgeving om bijvoorbeeld daarna de dag afsluiten bij de feestlocatie van De Klok? Geen probleem! Wij zorgen er voor dat alles op iedere locatie tot in de puntjes is uitgewerkt. Bekijk hier de diverse locaties waar we mee samenwerken.

Tot in de puntjes geregeld: ook de catering

Bij De Klok zijn jullie verzekerd van een onbezorgde dag waar alles tot in de puntjes is geregeld: ook wat betreft de catering. Met onze persoonlijke en professionele benadering zorgen wij altijd kwaliteitscatering op jullie bruiloft. De kwaliteitscatering bij De Klok gaat verder dan heerlijk buffet of smaakvolle hapjes. Bij De Klok zijn de mogelijkheden eindeloos: wij horen graag al jullie wensen zodat wij jullie de dag van jullie leven kunnen bezorgen. Wat dachten jullie bijvoorbeeld van:

  • het personaliseren van de bar
  • een Food Truck combi; de Klok’s Bakfiets en Kookmobiel?
  • een verrassende presentatie
  • feestelijke cocktails
  • banket uit de eigen patisserie “Maike’s Lekkernijen”

 

Benieuwd naar onze trouwlocatie? Neem contact op!

Zijn jullie benieuwd naar de talloze mogelijkheden van onze trouwlocatie in Winterswijk? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Willen jullie eerst rustig samen de brochure bekijken? Klik dan hier. De Klok staat voor jullie klaar om jullie een onvergetelijke bruiloft te bezorgen!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?