fbpx
  • Uitspatting de Besselinkschans, voor buitenfeesten en partijen

    Uitspatting de Besselinkschans in Lichtenvoorde /Lievelde is een locatie van De Klok Eibergen. Het betreft een locatie die zicht mede wegens een slechtweerscenario uitstekend leent voor de organisatie van buitenfeesten. Uitspatting de Besselinkschans kijkt uit over de Engelse Schans, het Zwarte Cross terrein.

Uitspatting de Besselinkschans

Per 1 januari 2018 heeft De Klok Eibergen er een nieuwe unieke locatie bij gekregen: Uitspatting de Besselinkschans in Lichtenvoorde/Lievelde. Het betreft een fantastische locatie die zich mede wegens een slechtweerscenario uitstekend leent voor de organisatie van buitenfeesten. Uitspatting de Besselinkschans beschikt over twee zalen (de Courtinezaal en de Kwartierzaal) die beide uitkijken over de Engelse Schans. Dit terrein staat ook wel bekend als het Zwarte Cross terrein.

Uitspatting de Besselinkschans leent zich voor allerlei soorten feesten en andere bijzondere gelegenheden:

  • Feesten en partijen;
  • Feesten in festival sfeer;
  • Huwelijksfeesten;
  • Tentfeesten;
  • Zakelijke bijeenkomsten;
  • Bedrijfsuitjes;
  • Outdoor activiteiten;

De Kwartierzaal en de Courtinezaal
De Kwartierzaal is een knusse zaal met een open haard en een veranda. De zaal is geschikt voor zowel binnen als buiten feesten. Zo kan een feest in festival sfeer georganiseerd worden, door een stretchtent te plaatsen met festival meubilair, samen met wat foodtrucks en een kleurrijke decoratie. Jouw feest in festival sfeer organiseren op de locatie waar de Zwarte Cross, het grootste festival van Nederland, georganiseerd wordt. Het is bijna symbolisch en maakt jouw feest een gegarandeerd succes.

De Courtinezaal is een grotere zaal en daarom beter geschikt voor feesten en gelegenheden van grotere aard. Omdat je vanuit de zaal gemakkelijk de “Beergarden” in kunt lopen kun je bij deze zaal zowel van de buiten als de binnen locatie genieten.

Uitspatting de Besselinkschans beschikt over een luxe keuken, welke goed geoutilleerd is. Dit geeft je vele mogelijkheden op het gebied van eten, zoals buffetten, barbecues of diners. Wij beschikken ook over mini food trucks die buiten geplaatst kunnen worden om gasten diverse street food gerechtjes te kunnen serveren.
Outdoor activiteiten
Het terrein van Uitspatting de Besselinkschans is erg groot en is daardoor perfect voor buitenactiviteiten. Wil je binnenkort een bedrijfs- of verenigingsfeest organiseren? Ben je van plan om uitbundig je verjaardag te vieren? Of stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar een locatie voor je huwelijksfeest? Het is allemaal mogelijk bij Uitspatting de Besselinkschans. Zelfs elkaar het ja-woord geven behoort tot de mogelijkheden. Wij plaatsen met alle plezier wedding chairs bij de prachtige bijbehorende vijver van het terrein. Ook werken wij samen met diverse bedrijven die enkele outdoor activiteiten hebben opgesteld. Klik voor meer informatie op de link hieronder.
Meer weten over Uitspatting de Besselinkschans?
Wil je verder informeren oaver Uitspatting de Besselinkschans en de mogelijkheden voor jouw feest of bijzondere gelegenheid? Neem dan even contact op met De Klok Eibergen door te bellen naar 0545-477475 of vul het contactformulier in.

Uitspatting de Besselinkschans,
Heringsaweg 18,
7137 PH Lichtenvoorde/Lievelde


De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?