fbpx

Zaalverhuur Winterswijk

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw feest? Gaat u trouwen, bent u jarig geweest of heeft u iets anders te vieren? Kijk dan eens naar de zaalverhuur nabij Winterswijk van De Klok Eibergen. Onze locatie is de perfecte plek voor ieder feest. Bij ons bent u dan ook gast op uw eigen feest want door onze service en gastheerschap hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Wij regelen dus alles wanneer u kiest voor onze zaalverhuur nabij Winterswijk.

Zaalverhuur in Winterswijk en meer

Met onze 235 jaar in het vak kunnen wij wel stellen dat wij enige ervaring op hebben gedaan in de horeca. Daardoor kunnen wij u het feest van uw leven garanderen, om welke reden u ook een feest geeft, bij ons kan alles. Wij regelen dan ook onder andere:

  • Dranken
  • Eten, van hapjes tot diners
  • Muziek
  • Aankleding van de zaal

Dus of u nu een bruiloft wilt vieren of uw verjaardag, met ons zaalverhuur nabij Winterswijk kan het niet mis gaan. Wij gaan dus verder dan alleen het verhuren van een zaal. Wij zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt.

Over ons

De Klok in Eibergen is al ruim 235 jaar partner in horeca. Ons jonge en flexibele team richt zich op kwaliteit en creativiteit om uw feestelijke dag onvergetelijk te maken. Wij kunnen zowel bij ons op locatie als op een locatie van uw keuze uw feest maken. Zo verzorgen wij de catering voor zeer uiteenlopende feesten en evenementen. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze zaalverhuur nabij Winterswijk of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw feest bij ons? Bekijk dan eens onze brochure of neem contact met ons op. We staan u graag te woord wanneer u vragen heeft of onze zaal wilt huren. Maak uw feest onvergetelijk, kies voor het zaalverhuur van De Klok Eibergen!


UW PERFECTE FEEST

Mogen wij u een suggestie doen?
Bekijk hier de nieuwe suggestiemap!

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?