fbpx

Trouwlocatie

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Dat betekent dat je ook op zoek gaat naar een trouwlocatie. Een puur, authentiek en sfeervol bruiloftsfeest? Jullie bruiloft is de mooiste dag uit je leven. Maak deze uniek met De Klok in Eibergen. Ons jonge team organiseert jouw bruiloft op de locatie die jij wilt. Een klein intiem diner in ‘de Kleine Wijzer’? Een huwelijk in een weiland of tuin? Traditioneel of bijzonder, wij zorgen voor een onvergetelijk feest. Van de bruidstaart tot de aankleding van de locatie, de bruiloftscatering tot de decoratie en bediening. Muziek en fotograaf nodig? We denken mee en verzorgen jullie feest tot in de puntjes! Zo heb je alles onder één dak.

Catering bruiloft
De catering van jullie bruiloft geef je graag uit handen aan een specialist. Met onze kwaliteit en persoonlijke en professionele benadering bezorgen we je een dag om nooit te vergeten. Dat gaat verder dan een heerlijk buffet of smaakvolle hapjes. Wat dacht je van het personaliseren van de bar of van de Food Truck combi; de Klok’s Bakfiets en Kookmobiel?  Een verrassende presentatie, feestelijke cocktails en banket uit de eigen patisserie “Maike’s Lekkernijen”? Daag ons maar uit.

 
Trouwlocatie Gelderland
Ja zeggen op een bijzondere plek? De Klok werkt nauw samen met trouwlocaties in Gelderland. Geef elkaar het ja-woord bij Botenhuis ’t Vonder in Eibergen en stap letterlijk in het huwelijksbootje. Ontvang je gasten bij dit bezoekerscentrum van de Eibergse Berkelschippers dat we helemaal naar jouw wensen aankleden. Trouwen, proosten, taart aansnijden en een tochtje maken over het oude gedeelte van De Berkel. Na afloop vier je het feest verder bij De Klok. We maken jullie dag onvergetelijk. Heb je zelf al een droomlocatie? We denken graag met je mee over de invulling ervan.

Trouwfeest op maat
Verras jezelf met ons advies en ons gastheerschap. Neem een kijkje bij onze locaties en arrangementen en maak een afspraak voor een trouwfeest op maat, in jullie stijl. Wie JA zegt in de Achterhoek, zegt De Klok. Neem vrijblijvend contact met ons op.

De Klok Eibergen

De Klok Eibergen
Voor feesten, bedrijfsevenementen en festiviteiten is De Klok in Eibergen al ruim 235 jaar partner in horeca. Een gastvrij, jong, laagdrempelig en bevlogen team, gericht op kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit. Dat is De Klok. We zijn niet zomaar een eet- en feestcafé, zalencentrum of  cateringleverancier, we zetten ons dagelijks in om aan de wensen en verwachtingen van gasten te voldoen. En liever nog deze te overtreffen! Jouw feest, evenement of bijeenkomst is onze uitdaging. Dáár kun je de Klok op gelijk zetten! Naast dit alles hebben wij ook onze eigen Patisserie!

Gastheer in horeca
Ga je trouwen, word je 50 of organiseer je een personeelsfeest? Geef je de organisatie liever uit handen? Bij De Klok ben je verzekerd van een zorgeloos en soepel verloop van jouw feestelijke dag. We zijn gespecialiseerd in de totale organisatie; het verzorgen van de aankleding, catering en gastvrijheid van zakelijke en particuliere evenementen. Bij ons of op locatie. Vertel ons jouw culinaire, organisatie- en locatiewensen. Wij vertalen deze naar een onvergetelijke ervaring. Spreken we af?